Intercanvis i suport lingüístic

#tàndemlingüístic

Si sou membres de la comunitat universitària i us interessa practicar llengües, així com conèixer persones d’altres cultures, podeu participar en un intercanvi lingüístic: el Programa Tàndem. Entreu al web del programa, on hi trobareu recursos i consells per aprofitar al màxim la vostra experiència tàndem!

#voluntariatlingüístic 

Si sou estudiants de la UAB i voleu donar suport a estudiants de mobilitat en la pràctica de la llengua i la cultura catalanes, participeu en l’activitat de voluntariat lingüístic, que us permet aconseguir 1 ECTS (Activitats RAC) i ajudar persones d’altres llengües i cultures a practicar el català i endinsar-se en la cultura catalana de primera mà. Si en voleu saber més, ompliu aquest formulari i us informarem d’aquesta activitat i d’altres que podeu realitzar per a donar suport als estudiants de mobilitat.

Mira el vídeo i… Experimenteu l’acollida!

Més informació en aquest enllaç!

#intercanvispresencials EN- ESP

Voleu practicar anglès fora de classe amb una persona nativa que vol practicar el espanyol? Participeu una activitat gratuïta per practicar conversa en anglès a Barcelona. Es tracta d’un intercanvi lingüístic español-anglès amb estudiants del programa Study Abroad de la UAB. Són alumnat de grau, amb edats compreses entre els 18 i els 22 anys i la majoria són d’Àmèrica del Nord, i qui no ho és té un alt nivell d’anglès. Es realitzaran diverses trobades durant el semestre.

Propera sessió: 14 de març, de 18:15 a 19:45 hores.

#suportinternacionals

Si sou estudiants de mobilitat i voleu rebre el suport d’una persona que us ajudi a practicar català i a conèixer diversos aspectes de la cultura catalana, poseu-vos en contacte amb nosaltres a s.llengues.dinamitzacio@uab.cat.

Trobeu informació sobre la UAB, UAB Idiomes, l’ús de les llengües a la universitat, etc., en aquest vídeo!