Activitats al campus

#voluntariatlingüístic

Si sou estudiants de la UAB i voleu donar suport a estudiants de mobilitat en la pràctica de la llengua i la cultura catalanes, participeu en el voluntariat lingüístic, una activitat que us permet ajudar persones d’altres llengües i cultures a practicar el català i endinsar-se en la cultura catalana de primera mà i aconseguir 1 ECTS (si us apunteu com a activitat RAC).

7. M’hi apunto!

#activitatsdeltàndem

Parlar en grup: aquest espai de trobada informal us permet conversar presencialment amb altres companys en la llengua que vulgueu practicar. És una bona oportunitat per conèixer gent d’altres països i practicar el seu idioma. Les trobades es faran els dimecres, a les 15 h, a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats (a la primera planta de l’edifici de restauració de la Plaça Cívica).

Cinema en VO: si esteu aprenent llengües amb una parella lingüística, o participeu al Programa Tàndem o feu un curs al Servei de Llengües no us ho podeu perdre! Es projectaran pel·lícules en versió original subtitulades en la mateixa llengua. En trobareu en diverses llengües. A més, professorat del Servei de Llengües dinamitzarà un col·loqui on es podran resoldre dubtes i parlar sobre el film.

Consulteu el calendari i més informació de les activitats en aquest enllaç

Aquestes activitats estan gestionades per Dinamització Comunitària, amb la participació del Servei de Llengües