Mes de març, mes de llengües i activitats!

Aquí teniu les activitats per practicar llengües aquest mes de març: intercanvis, activitats en grup, nous canals de difusió… Moltes novetats per a vosaltres!

YouTube Preview Image

Activitats destacades:

 • alumnes d’anglès (a partir de tercer curs), alumnes d’alemany i xinès: el dia 14.03 tenim activitat d’intercanvi anglès/alemany/xinès-espanyol amb alumnes d’Study Abroad. Inscripcions i informació: https://intercanvibcn14032017.eventbrite.es
 • alumnes de català: practiquem català amb Els dijous, paella lingüística! Atenció, la farem el dia 30.03. Si sou estudiants locals també hi podeu assistir! Persones interessades: envieu-nos un correu a s.llengues.dinamitzacio@uab.cat
 • alumnes d’anglès: si esteu fent un doctorat o un màster, participeu a Connecta Meetings el dia 20.03.  Teniu l’oportunitat de compartir la vostra recerca en anglès!  Persones interessades: envieu-nos un correu a s.llengues.dinamitzacio@uab.cat.

I la gran novetat del mes… Ja tenim canal d’Instagram (serveidellenguesuab) i l’estrenem amb l’activitat #parauladedonauab! Visiteu-lo, seguiu-nos i compartiu amb nosaltres alguna experiència, vivència o anècdota relacionada amb les llengües. A partir del 8 de març en compartirem algunes de dones del Servei de Llengües. No us les perdeu!

 

Voluntariat lingüístic: tu n’ets la peça clau!

T’agradaria donar suport a estudiants de mobilitat o internacionals en la pràctica del català?

Voldries poder mostrar-los aspectes de la nostra cultura?

Estàs buscant una activitat que et permeti conèixer persones d’altres territoris, llengües i cultures per acompanyar-los en el seu procés d’aprenentatge de la llengua i la cultura catalanes?

El Servei de Llengües t’ofereix l’activitat del Voluntariat Lingüístic (més informació), una activitat gratuïta amb reconeixement acadèmic (1 ECTS). El curs consta de:

 • 2 sessions presencials de formació (7 i 28 de març, de 15 a 17 h), en què es donen les eines i els consells necessaris per poder dur a terme aquest voluntariat;
 • 8 sessions pràctiques amb l’estudiant d’acollida, que es poden fer en l’horari que convingui als participants i amb activitats en grups a la UAB;
 • recull de l’experiència, observacions, propostes, en forma de valoració final.

Mira aquest vídeo i veuràs en què consisteix l’activitat!

YouTube Preview Image

El dijous 23.02 practiquem català!

festes-tradicionals

El proper dijous 23 de febrer, torna l’activitat Els dijous, paella lingüística! per practicar català! Si sou estudiants dels cursos de català i voleu practicar o sou estudiants d’altres llengües que voleu donar-los-hi suport en el seu aprenentatge, US ESPEREM!

En aquesta trobada parlarem de festes tradicionals! perquè…. PER CARNAVAL, TOT S’HI VAL!

I us presentarem també el voluntariat lingüístic. Una activitat molt interessant per entrar en contacte amb una altra cultura!

Dia: 23 de febrer
Hora: 14 hores
Lloc. aula 50 (aulari central)

Nova trobada d’intercanvi lingüístic a Barcelona!

Busques una activitat per millorar la teva expressió oral en anglès, alemany o xinès? Tens ganes de fer-ho amb una persona nativa o amb un alt nivell?

languageexchangephoto1

El Servei de Llengües i Study Abroad organitzem una nova trobada d’intercanvi anglès/alemany/xinès-espanyol. Si tens un nivell igual o superior al B1 d’anglès, estudies alemany o xinès i formes part del col·lectiu d’estudiants a la UAB, el pròxim dilluns 20 de febrer, podràs participar en aquesta activitat d’intercanvi lingüístic amb estudiants del Programa Study Abroad de la UAB, amb edats compreses entre els 18 i 22 anys. És alumnat de grau que ve a Barcelona per un període curt de temps i l’interessa conèixer gent amb qui practicar espanyol i fer un intercanvi cultural.

Serà una trobada amb activitats perquè practiqueu i sobretot perquè us conegueu i pugueu quedar vosaltres pel vostre compte amb alguna de les persones que hi assisteixi i practicar amb un natiu. Es realitzarà al bar de Casa de Convalescència, a Barcelona, de 18:15 a 19:45 h.

L’activitat és totalment gratuïta i requereix inscripció prèvia. Us demanem que, si us inscriviu i finalment no podeu venir, ens aviseu per deixar la plaça lliure a alguna altra persona interessada.

Les inscripcions es podran fer a través d’aquest enllaç del 13/02 al 20/02.  L’acceptació de les persones participants es realitzarà per ordre de rebuda de les sol·licituds.

Una vegada enviada la vostra sol·licitud d’inscripció rebreu un correu que us confirmarà si teniu plaça i us donarà tota la informació que necessiteu per assistir-hi.

Aquest segon semestre, practiquem llengües!

Amb l’engegada del segon semestre de la UAB tornen les activitats per a practicar llengües gratuïtament al Campus:

YouTube Preview Image

Destaquem:

 • Jornades de Benvinguda als estudiants internacionals: ens trobareu a la fira de serveis, la xerrada institucionals i fent un taller per als estudiants, Català des de zero.
 • Tornen les activitats del Tàndem
 • Inscripcions al voluntariat lingüístic
 • cursos de català gratuïts per a estudiants de mobilitat
 • club de lectura en francès
 • activitat per a practicar el català (per a estudiants de mobilitat i estudiants locals que els hi volen donar suport)

I els dies 21 i 22 de febrer tenim preparades dues sessions de presentació de les activitats gratuïtes d’aquest semestre. Els dos dies a les 14 h a l’aula 50.

 

Primera trobada d’intercanvi lingüístic del 2017!

T’interessa conversar en anglès, alemany o xinès per millorar la teva expressió oral? Tens ganes de fer-ho amb una persona nativa o amb un alt nivell?

languageexchange

El Servei de Llengües i Study Abroad organitzem una nova trobada d’intercanvi anglès/alemany/xinès-espanyol. Si tens un nivell igual o superior al B1 d’anglès, estudies alemany o xinès i formes part del col·lectiu d’estudiants a la UAB, el pròxim dimarts 31 de gener, podràs participar en aquesta activitat d’intercanvi lingüístic amb estudiants del Programa Study Abroad de la UAB, amb edats compreses entre els 18 i 22 anys. És alumnat de grau que ve a Barcelona per un període curt de temps i l’interessa conèixer gent amb qui practicar espanyol i fer un intercanvi cultural.

Serà una trobada amb activitats perquè practiqueu i sobretot perquè us conegueu i pugueu quedar vosaltres pel vostre compte amb alguna de les persones que hi assisteixi i practicar amb un natiu. Es realitzarà al bar de Casa de Convalescència, a Barcelona, de 18:15 a 19:45 h.

L’activitat és totalment gratuïta i requereix inscripció prèvia. Us demanem que, si us inscriviu i finalment no podeu venir, ens aviseu per deixar la plaça lliure a alguna altra persona interessada.

Les inscripcions es podran fer a través d’aquest enllaç del 19/01 al 31/01.  L’acceptació de les persones participants es realitzarà per ordre de rebuda de les sol·licituds.

Una vegada enviada la vostra sol·licitud d’inscripció rebreu un correu que us confirmarà si teniu plaça i us donarà tota la informació que necessiteu per assistir-hi.

Comença l’any practicant llengües!

Bon any nou a tothom! Ja tenim aquí les activitats gratuïtes per a practicar llengües d’aquest mes de gener. Destaquem:

 • coneix les xarxes socials del Servei de Llengües. NOU grup d’activitats al Facebook!
 • clubs de lectura en anglès
 • activitat d’intercanvi anglès/alemany/xinès-espanyol amb alumnes d’Study Abroad
YouTube Preview Image

Molta sort a totes les persones que tingueu exàmens properament!

Demana als reis un club de lectura!

clubs-de-lecturaEl Servei de Llengües organitza clubs de lectura (en anglès i francès) gratuïts, oberts a tota la comunitat universitària i amb la possibilitat d’obtenir un crèdit ECTS. Què més es pot demanar?

Els clubs de lectura en anglès (B2 i C1) s’adrecen a aquelles persones que tingueu un nivell B1 superat i un B2, també superat, respectivament. Comencen els dies 9 i 11 de gener, respectivament.

Els clubs de lectura en francès s’adrecen a persones amb un nivell A1 superat, la propera edició comença el 20 de febrer.

Cal venir al Servei de Llengües a fer la inscripció.

Practiquem català parlant de gastronomia!

Aquest dijous 15/12 a les 14 h, tenim una nova cita per practicar el català d’una manera informal i lúdica. Aquesta setmana parlarem de gastronomia! Ja teniu a punt el vostre menú de Nadal?

gastronomia-catalana

Si voleu conèixer com és la cuina catalana mentre xerrem en català o voleu ajudar a practicar català, us esperem el dijous 15/12 a les 14 h a l’aula 45 de l’aulari central!