Què ha canviat a La Cursa de la UAB respecte l’edició del 2013?

Els que vàreu córrer o caminar l’any passat a La Cursa de la UAB haureu detectat algunes diferències en l’edició d’enguany. Després de recopilar tots els comentaris que ens vàreu fer per diverses vies (xarxes socials, en persona, a través de correus electrònics…) sobre les petites -i no tan petites- coses que es podien millorar, hem posat fil a l’agulla. Tot seguit us fem cinc cèntims dels canvis.

Escurçar el recorregut: la cursa del 2014 compta amb 9km en lloc de 10km. Amb aquest escurçament i l’adaptació del circuit es vol alliberar l’eix superior i permetre que el trànsit de vehicles s’interrompi el menor temps possible i, sobre tot, que l’accés i sortida del parc de bombers no quedin afectats pel recorregut de la cursa.

No fer dues modalitats de cursa: l’any passat es podia triar entre córrer 6 o 10km. Enguany només hi ha una distància, la de 9km. En vistes a la incompatibilitat d’itineraris durant el transcurs de la cursa, s’ha optat per simplificar l’organització, optimitzar els recorreguts millorant la coordinació dels voluntaris i l’avituallament, i evitar la duplicació de sortides i d’arribades.

Escurçar la caminada a 5km: en un principi i en relació al punt anterior, es va pensar en fer la caminada també de 9km. Una distància i un recorregut per a tothom, i tot més coordinat. Però la caminada és més familiar que la cursa; l’any passat hi varen participar nens i nenes amb els seus pares, en cotxets… famílies que potser s’ho pensarien dues vegades en tornar aquest any si havien de caminar 2 hores amb els petits a collibè o empenyent el cotxet. Així que la caminada serà de 5km.

La Cursa de la UAB és per a tothom.

Tothom és benvingut a La Cursa de la UABNo dubteu a contactar-nos, si us queden dubtes o ens voleu fer alguna consulta, deixant un comentari en aquest blog, o a través de les xarxes on som presents.