Gemma

Parlem clar i català

Des 31 2013

Projecte de dinamització lingüística

Posted in Gemma |

He fet aquest projecte pensant en el primer sector de l’economia: l’Agricultura.
Ja que en els últims anys el nombre de treballadors en aquest sector són nouvinguts. És un món que conec prou bé, i moltes vegades ens hem trobat amb dificultats de comunicació entre empresaris i treballadors a causa d’una manca de coneixement de la llengua catalana.
El meu projecte l’he titulat: EL SECTOR AGRARI PARLA EN CATALÀ

MOLT BON ANY A TOTES!


This entry was posted on Dimarts, 31 Desembre, 2013 at 17:49 and is filed under Gemma. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “ Projecte de dinamització lingüística”

  1. Neus Says:

    La idea inicial és bona i original, però no està ben redactada, ni ben explicada. I hi ha moltes errades de correcció i d’expressió.

  2. Queti Says:

    El projecte en general no s’adapta a l’objectiu que s’ha treballat al mòdul: la dinamització de l’acolliment lingüístic. La introducció queda poc justificada i, en general, és així tot el projecte. Sense dades objectives. Poca organització estructural. No hi ha indicadors detallats per avaluar l’impacte de les actuacions del projecte. L’expressió escrita és deficitària.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.