Gemma

Parlem clar i català

Des 02 2013

Ensenyament-aprenentatge formal i informal

Posted in Gemma |

En conec moltes de persones nouvingudes però o tenen fills nascuts a Catalunya o no en tenen de fills. Desprès de molt rumiar vaig pensar en la Corina, ella va arribar a Catalunya amb nens amb edat d’escolaritzar!
Em vaig posar en contacte ja fa temps però per “problemes” de conciliació d’horaris laborals i familiars només podia fer l’entrevista en cap de setmana. Finalment vaig poder fer l’entrevista aquest diumenge i aquí us deixo la meva conclusió.

Entrevista


This entry was posted on Dilluns, 2 Desembre, 2013 at 12:06 and is filed under Gemma. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.