Vida i misèries

Un altre blog

març 01 2011

Metàfores de la vida

Posted in General by 2071043 |

Les dites populars no surten del no res, i per això la meva iaia sempre deia: No diguis blat fins que sigu al sac i ben lligat !

El porter que veurem a continuació potser no tenia iaia:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JuIantqPNs4[/youtube]


No hi ha comentaris

març 01 2011

Periodisme d’alta qualitat

Posted in barça by 2071043 |

El diari AS ha acabat de deixar per terra el periodisme esportiu.

El diari analitza la jugada del primer gol del barça contra l’Athletic de Bilbao i conclou que el brasiler estava en posició irreglamentària. El defensa que validava l’acció no apareix a la foto en l’edició de paper

El primer gol del Barça davant l’Athletic de Bilbao va estar envoltat de polèmica, ja que Alves va arrencar en posició dubtosa abans de fer la centrada que serviria a Villa per avançar els blaugranes en el marcador. La revisió de l’acció, però, evidenciava que un jugador bilbaí, al centre de la defensa, es trobava uns centímetres més endarrerit que el brasiler del Barça, de manera que la jugada era totalment vàlida.

El diari As, però, en treu la conclusió contrària. Una anàlisi minuciosa de la jugada a la pàgina 18 de la seva edició en paper d’avui demostra clarament que Alves es trobava, per molt poc, en posició de fora de joc. L’explicació d’aquesta contradicció és senzilla: el rotatiu madrileny ha esborrat el jugador basc que trencava el fora de joc. Dels cinc jugadors que formaven la línia defensiva de l’Athletic en aquella acció, a la imatge de l’As només n’apareixen quatre (un dels quals, mig amagat per les lletres del nom de Villa). El cinquè, justament el que validava la posició d’Alves, ha estat esborrat.


1 comentari