Notícies interessants

Aquest blog estarà dedicat a fer una relació de notícies de la premsa diària que, pel motiu que sigui, em semblin interessants.

 12/05/10 El president Zapatero decideix retallar un 5% el sou dels funcionaris a partir del pròxim mes de juny.

 21/05/10 Creen la primera cèl.lula amb un genoma artificial. La possibilitat de crear vida artificial està deixant de ser ciència ficció.

25/5/10 Els metges hauran de decidir si una menor pot avortar encara que no informi els seus pares.  Tindran l’última paraula quan la noia al·legui risc de patir violència familiar. En cas de dubte podran sol·licitar l’informe d’un psicòleg.

27/5/10 El Congrés aprova la retallada gràcies a l’abstenció de CiU, CC i UPN i per un sol vot.  Mentre que els 169 diputats del PSOE hi han votat a favor, els 153 del PP, els 5 d’ERC-IU-ICV, els 6 del PNB i 4 del grup mixt, que sumen 168, ho han fet en contra

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.