Trobades presencials d’intercanvi

Busques una activitat per millorar la teva expressió oral en anglès o alemany? Tens ganes de fer-ho amb una persona nativa o amb un alt nivell?

El Servei de Llengües i Study Abroad organitzem trobades d’intercanvi anglès/alemany-espanyol. Si tens un nivell igual o superior al B1 d’anglès, estudies alemany o xinès i formes part del col·lectiu d’estudiants a la UAB, pots participar en aquesta activitat d’intercanvi lingüístic amb estudiants del Programa Study Abroad de la UAB, amb edats compreses entre els 18 i 22 anys. És alumnat de grau que ve a Barcelona per un període curt de temps i l’interessa conèixer gent amb qui practicar espanyol i fer un intercanvi cultural.

Participaràs en una trobada amb activitats perquè practiqueu i sobretot perquè us conegueu i pugueu quedar vosaltres pel vostre compte amb alguna de les persones que hi assisteixi i practicar amb un natiu. Es realitzarà al bar de Casa de Convalescència, a Barcelona.

L’activitat és totalment gratuïta i requereix inscripció prèvia. Les inscripcions es podran fer a través d’aquest enllaç. les persones inscrites rebreu per correu electrònic el dia i hora de trobada.

L’acceptació de les persones participants es realitzarà per ordre de rebuda de les sol·licituds.

Una vegada enviada la vostra sol·licitud d’inscripció rebreu un correu que us confirmarà si teniu plaça i us donarà tota la informació que necessiteu per assistir-hi.

A més, us podeu unir al nostre grup de Facebook i estar en contacte amb totes les persones participants al programa d’intercanvis. Sereu els primers en rebre totes les novetats!

Trobades del segon semestre (curs 2017-2018):