Matem-ho, Majestat

maig 15th, 2010

I per a finalment rematar i culminar el meu blog Liverpoolenc, si se’m permet, penjo la darrera chanson dels Beatles en el disc Abbey Road, “Her Majesty“.

Salut, i cuideu-vos, Amics!


Friends & Blogs

maig 15th, 2010

Els Beatles no haurien arribat mai a tenir la fama que tenen sense una empenta dels seus companys. I estic segur de que en el “mundillo virtual” funciona igual! Per aquest motiu publico alguns enllaços a Blogs dels meus companys:

APM? Blog amb genials recopilacions dels programa d’humor de TV3
Technonews Amb interessant actualitzacions en termes de tecnologia
Come in!
Blog amb curioses troballes virtuals
Gossos Blog dedicat, en aquest cas, al grup Gossos de Manresa
Salvador Dali Blog dedicat a l’artista de Port Lligat

Salut, BeatleManiacs!

The Beatles encara viuen?

maig 14th, 2010

Tota aquella persona que vulgui aprofundir en dimensions musicals, ha de tenir un punt de partida. Els Beatles han mort? En l’univers MySpace, mai!

MySpace se’ns presenta com un conjunt de webs o perfils de grups musicals (semblant a un blog) i que ens ofereix un dinamisme impresionant en perspectiva de bandes, ja siguin noves o antigues, i ens arriba a fer pensar que, amb constants actualitzacions, cap d’aquests grups realment ha mort!

Us deixo l’enllaç de The Beatles

Salut, Beatle-Maniacs!

Xarxa Xoxial

maig 13th, 2010

Personalment, si us he de recomanar alguna xarxa social en concret, us recomanaria Twitter.

És la que més faig servir, ja que segons el meu parer, el Facebook no té control dels límits de la intimitat de les persones, i les altres són …. poc extenses, poc funcionals per a què siguin utilitzades còmodament.

El Twitter és un esmentador d’estats, i fins i tot t’habilita penjar algunes fotos en xarxa. Si ja t’ho dóna tot, per què voler més?

Everest

maig 13th, 2010

Per a començar, publico la portada de potser el disc més famós de la banda de Liverpool, “Abbey Road”. Originalment, havia de ser l’últim disc de la banda, però els problemes interpersonals entre el grup van provocar que es gravés pràcticament tot per separat (en què cap dels membres coincidia a l’estudi), i va obligar en favor del màrqueting publicar-lo com al penúltim, just abans que Let It Be.

El nom havia de ser Everest, com a culminació de la gran trajectòria, però es va acabar simplificant a Abbey Road, i el pas de zebra que travessaven rutinàriament.

Salut, Beatle-maníacs!Abbey Road

The Fabulous Four

març 18th, 2010

Estalviant-nos presentacions allargades que acostumen a emocionar-me i fer-me plorar,

declaro aquest blog (exclusivament meu) com a desembocadura musical d’un dels millors grups musicals de la història, The Beatles. Aquest espai intentarà presentar-vos a aquest grup, a partir de petites joies que ja ens mostraven als anys ’70 (the seventie’s, baby), i us aproximarà als efectes que produeix la seva música (estigueu fumats o no).

Salut, Beatle-maníacs!

Hola, món!

març 18th, 2010

Welcome to Blogs.uab.cat. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!