Graus Filològics Combinats

Blog dels Graus Filològics Combinats i del Grau Obert en Llengües i Literatures de la UAB

maig 14 2018

Xerrada sobre les optatives de Grec Modern

Posted in General by 2066228 |

El proper dijous 17 de maig a les 15:30 es realitzarà una xerrada de promoció de les assignatures optatives de Grec Modern I i II que s’impartiran el curs 2018-2019 a la Facultat de Lletres. La xerrada tindrà lloc a l’aula 001 de la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB. Hi estan especialment convidats els estudiants del grau d’Estudis Clàssics i dels graus filològics combinats.


No hi ha comentaris

maig 11 2018

Oferta de pràctiques externes 2018-2019

Posted in General by 2066228 |

Preinscripció

Al web de la Facultat trobareu el formulari de preinscripció a les pràctiques externes en aquest enllaç. A l’hora d’omplir la primera pantalla del formulari nomes heu de triar el curs (2018-2019), sense omplir les altres dades.

El formulari de preinscripció estarà obert fins el 25 de maig de 2018.

Més informació:

Qui pot cursar les pràctiques?

 • Assignatura optativa de 3r o 4t, al primer o al segon semestre.
 • Cal tenir aprovats 120 crèdits.

On es poden cursar?

 • en una empresa o institució Fora de la UAB
 • en projectes de recerca dels Departamens de la UAB.

Podeu demanar informació específica de les opcions als coordinadors de pràctiques dels graus simples. Podeu triar fins a 5 opcions per ordre de preferència pertanyents a totes dues branques del vostre grau.

Preinscripció i matrícula

 • Preinscripció fins el 25 de maig.
 • En alguns graus es demana documentació específica (expedient acadèmic).
 • 2 de juliol: admissió de l’estudiant i assignació de plaça.
 • Mitjan juliol: matrícula amb la resta d’assignatures.

A més de la matrícula, per realitzar les pràctiques cal pagar una pòlissa d’assegurança i de responsabilitat civil (aprox. 6€).

Desenvolupament de les pràctiques

 • Abans d’iniciar les pràctiques s’ha de signar el conveni entre la facultat i la institució on es fan les pràctiques.
 • 1r/2n semestres / estiu..
 • 150 hores en total: aprox. 125 hores de tasques al lloc de pràctiques + elaboració de la memòria + possibles sessions teòriques.
 • Els horaris s’han de pactar amb el tutor de la institució o projecte.
 • Avaluació:
  • Informe final del tutor.
  • Memòria final de l’estudiant.
  • Seguiment del coordinador.

Si teniu cap consulta escriviu al coordinador de pràctiques: Sebastià Giralt < Sebastia.Giralt@uab.cat >.

 


No hi ha comentaris

maig 02 2018

Sessió informativa: estructura i organització del 4t curs: optatives, mencions, mínors, pràctiques i TFG

Posted in General by 2066228 |


No hi ha comentaris

abr. 24 2018

Convocatòria Erasmus Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships

Posted in General by 2066228 |
Ens plau comunicar-vos que hem publicat la informació de la Convocatòria de beques de Mobilitat per a pràctiques dels programes ERASMUS+ PRÀCTIQUES i UAB EXCHANGE PROGRAMME TRAINEESHIPS del curs 2018-2019.
Com a novetats d’aquesta convocatòria es destaquen les següents:
 • alguns països en el programa Erasmus+ Pràctiques han canviat de grup de finançament,
 • per ambdós programes s’inclouen les estades en qualsevol representació diplomàtica,
 • s’ha incrementat el finançament dels ajuts en el programa UAB Exchange Programme Traineesship,
 • s’inclou la participació de les persones amb necessitats especials en el programa UAB Exchange Programme Traineesship.
Les mobilitats per ambdós programes es podran iniciar una setmana desprès de la data de la Resolució.
El formulari de sol·licitud s’obrirà a partir del dia 2 de maig.


No hi ha comentaris

març 03 2018

Activitat d’orientació professional: claus per aconseguir un CV eficient.

Posted in General by 2066228 |

El Servei d’Ocupabilitat a la Facultat ofereix una activitat d’orientació professional a la Facultat de Lletres, el dia 12 de març (Sala de Juntes). L’activitat resulta del màxim interès per l’alumnat d’últim curs de grau.

L’estudiant que vulgui anar-hi s’ha d’inscriure abans a l’aplicació NEXUS (https://nexus.uab.es/UAB/logon.do) on trobarà l’activitat sota el nom: Filosofia i lletres – El QUÈ del CV. Claus per aconseguir un CV eficient. A l’entrada, hauran de lliurar una còpia impresa del document d’assistència que rebran per correu electrònic en el moment de fer la inscripció a l’activitat.

Convindria portar preparat el CV.


No hi ha comentaris

des. 19 2017

Enquestes de valoració de professorat i assignatures

Posted in General by 2066228 |

Fins al 12 de gener de 2018 podeu respondre les enquestes de valoració de professorat i assignatures dels Graus Filològics Combinats. Des de la Coordinació, us volem recordar la importància que respongueu aquestes enquestes, que ens serveixen per detectar les fortaleses i les febleses dels graus que esteu cursant i planificar accions de millora allà on calgui. Per això, us preguem que intenteu dedicar uns minuts al llarg d’aquests dies per a respondre-les.

És important que tingueu en compte l’apartat de “Resposta oberta”, on podeu desenvolupar consideracions més concretes i personals sobre cada assignatura, més enllà dels paràmetres quantificables. Aquesta valoració qualitativa també és crucial.

Aquesta enquesta es pot respondre a través d’un formulari electrònic o a través d’una aplicació mòbil, que permet respondre a través del telèfon o tauleta.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració en aquest procés i aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos un bon Nadal i un feliç any nou 2018.


No hi ha comentaris

oct. 16 2017

Elecció de delegats

Posted in General by 2066228 |

A principi de curs s’han d’elegir els delegats de tots els cursos i tots els graus del Grau Obert en Llengües i Literatures i dels Graus Filològics Combinats (un per cada curs i per cada grau). Tan aviat com sigui possible caldria que féssiu arribar els noms dels delegats a la coordinació dins aquest mes d’octubre.

Els delegats tenen un paper fonamental per a la participació dels estudiants. Entre altres les funcions són les següents: defensar els drets dels estudiants que representen, informar-los i transmetre les seves inquietuds, problemes i propostes, així com participar en la comissió de docència de la titulació.

La dedicació com a delegat es pot reconèixer fins a un màxim de 2 crèdits per curs i un total de 6 crèdits al llarg de la titulació. El reconeixement es farà efectiu a 4t.

Per a aquest procés, podeu comptar el suport dels becaris de la nostra Facultat, Miranda Bonnín i Lluís Àngel Bellas (contacte) .

Després de l’elecció i de comunicar-ho a la coordinació del grau, els delegats s’han d’inscriure en aquest formulari. En cas contrari, no podran obtenir els crèdits per la seva funció, entre altres coses.

Més informació sobre les funcions dels delegats.

Preguntes freqüents sobre la dedicació dels delegats.


No hi ha comentaris

oct. 05 2017

Obert un segon període d’inscripció a les Pràctiques Externes (segon semestre)

Posted in General by 2066228 |

Des del dia 27 de setembre fins al 25 d’octubre està obert un segon període d’inscripció a les Pràctiques Externes per al segon semestre. La preinscripció és obligatòria per poder optar a matricular l’assignatura de Pràctiques Externes en el període de modificació o ampliació de matrícula. Trobareu la informació i el formulari seguint l’enllaç.


No hi ha comentaris

set. 08 2017

Presentació del Grau Obert en Llengües i Literatures de la UAB (2017-2018)

Posted in General by 2066228 |

Acollida Grau Obert en Llengües i Literatures 2017-18 from sebastia


No hi ha comentaris

abr. 06 2017

Formulari de Pràctiques Externes

Posted in General by 2066228 |

S’ha publicat al web de la Facultat el formulari de preinscripció a les pràctiques externes del curs vinent. El trobareu disponible en aquest enllaç.

El formulari de preinscripció estarà obert fins el 10 de maig de 2017. Per entrar-hi, cal posar el NIU i la contrasenya.

Atenció: s’allarga el termini fins divendres dia 19 a les 16h.

 


No hi ha comentaris

abr. 03 2017

Sessió informativa sobre el 4t curs: mencions, mínors, pràctiques i TFG

Posted in General by 2066228 |

El divendres 28 d’abril al matí s’oferirà una sessió informativa sobre  l’estructura i organització dels graus filològics del 4t curs: mencions, mínors, Pràctiques Externes i Treball de Fi de Grau.
Aula: 501

IMPORTANT: Els estudiants dels graus combinats haurien d’assistir a les intervencions dels respectius simples per informar-se del procediment de TGF i l’oferta de Pràctiques perquè els cursaran a través del simple que escullin.


No hi ha comentaris

oct. 17 2016

Erasmus i altres intercanvis: sessió informativa

Posted in General by 2066228 |

La convocatòria única d’intercanvis per al curs 2017-18 s’obrirà el dia 30 d’octubre. S’ha convocat una sessió informativa per a la Facultat de Lletres per al dia 19 d’octubre a les 13h a l’aula 501.


No hi ha comentaris

set. 16 2016

Reunió sobre el Treball de Fi de Grau de Francès

Posted in General by 2066228 |

El dimarts dia 26 de setembre a les 10h, al despatx B11-168, el Prof. Xavier Blanco Escoda, Coordinador de Treball de Fi de Grau del grau d’Estudis Francesos, farà una reunió informativa per a la tria de temes i tutors de Treball de Fi de Grau en llengua i literatura franceses. Tots els estudiants de graus combinats que hi estigueu interessats, hi sou convidats.


No hi ha comentaris

set. 16 2016

Reunions sobre el Treball de Fi de Grau i Pràctiques Externes de Català

Posted in General by 2066228 |

Treball de Fi de Grau Català

El dimecres 27 de setembre de 2016 a les 10h, al despatx B11-292, el Prof. Daniel Casals, Coordinador de Treball de Fi de Grau del grau en Llengua i Literatura Catalanes, farà una reunió informativa per a la tria de temes i tutors de Treball de Fi de Grau. Tots els estudiants de graus combinats que hi estigueu interessats, hi sou convidats.

Pràctiques Externes Català

El dimecres 27 de setembre de 2016 a les 11h, al despatx B11-292, el Prof. Daniel Casals, Coordinador de Pràctiques Externes del grau en Llengua i Literatura Catalanes, farà una reunió informativa sobre les Pràctiques Externes organitzades des del Departament de Filologia Catalana. Tots els estudiants de graus combinats que hi estigueu interessats, hi sou convidats.


No hi ha comentaris

set. 14 2016

Elecció de delegats

Posted in General by 2066228 |

A principi de curs s’han d’elegir els delegats de tots els cursos i tots els graus del Grau Obert en Llengües i Literatures i dels Graus Filològics Combinats (un per cada curs i per cada grau). Tan aviat com sigui possible caldria que féssiu arribar els noms dels delegats a la coordinació. El termini per escollir delegat és principis d’octubre.

Els delegats tenen un paper fonamental per a la participació dels estudiants. Entre altre les funcions són les següents: defensar els drets dels estudiants que representen, informar-los i transmetre les seves inquietuds, problemes i propostes, així com participar en la comissió de docència de la titulació.

La dedicació com a delegat es pot reconèixer fins a un màxim de 2 crèdits per curs i un total de 6 crèdits al llarg de la titulació. El reconeixement es farà efectiu a 4t.

Per a aquest procés, podeu comptar el suport dels becaris de la nostra Facultat, Anisia García Ojeda i Lluís Àngel Bellas (contacte) .

Després de l’elecció i de comunicar-ho a la coordinació del grau, els delegats s’han d’inscriure en aquest formulari. En cas contrari, no podran obtenir els crèdits per la seva funció, entre altres coses.

Més informació sobre les funcions dels delegats.

Preguntes freqüents sobre la dedicació dels delegats.

 


No hi ha comentaris

set. 09 2016

Horaris de primer curs dels Graus Filològics Combinats

Posted in General by 2066228 |

Horaris_GFC_2016_2017


No hi ha comentaris

set. 09 2016

Horaris de primer curs del Grau Obert en Llengües i Literatures

Posted in General by 2066228 |

Horaris_GOLL_2016_2017


No hi ha comentaris

set. 08 2016

Nou grup de Facebook

Posted in General by 2066228 |

S’ha creat un Grup de Facebook per als alumnes dels Graus Filològics Combinats (Anglès, Català, Clàssiques, Espanyol, Francès) i del Grau Obert en Llengües i Literatures de la UAB. Tots els estudiants hi estan convidats a entrar.


No hi ha comentaris

set. 08 2016

Presentació dels Graus Filològics Combinats

Posted in General by 2066228 |

Graus Filològics Combinats UAB from sebastia


No hi ha comentaris

abr. 22 2016

Presentació del Grau Obert en Llengües i Literatures de la UAB

Posted in General by 2045465 |

Acollida Grau Obert en Llengües i Literatures 2017-18 from sebastia


No hi ha comentaris