blogs.uab.cat/evot

 

 

Aquest blog 茅s un espai de recursos, documents i manuals d鈥檃juda destinat al personal de gesti贸 i d鈥檕rganitzaci贸 de comicis electorals a la UAB amb el sistema de votaci贸 electr貌nica.

 

IMG_VotE_5,0

La implementaci贸 del sistema de votaci贸 electr貌nica s鈥檈st脿 fent de forma progressiva en les diferents tipologies d鈥檈leccions de la universitat.

 

Actualment s鈥檈st脿 implementant en els seg眉ents comicis:

  • Eleccions al Claustre (gestionades per l鈥橭ficina de Coordinaci贸 Institucional).
  • Eleccions a Junta de Facultat o Escola (gestionades pel deganat o direcci贸 del centre corresponent amb el suport de l鈥橭ficina de Coordinaci贸 Institucional).
  • Eleccions sindicals del personal acad猫mic i el PAS: Junta personal i Comit猫 d’Empresa (impulsades per les organitzacions dels agents socials i gestionades amb la col路laboraci贸 de les 脿rees de personal i el suport de l鈥橭ficina de Coordinaci贸 Institucional).
  • El suport t猫cnic per a totes les eleccions 茅s a c脿rrec de l鈥 脌rea de Planificaci贸 de Sistemes d’Informaci贸 i, per delegaci贸, pel SID (Servei d鈥橧nform脿tica Distribu茂da) de cada centre.

 

La votaci贸 electr貌nica a la UAB es desenvolupa mitjan莽ant una plataforma inform脿tica, comuna a totes les universitats p煤bliques de Catalunya, promoguda des de l鈥ACUP i gestionada des del CSUC, la qual inclou els sistemes de seguretat que garanteixen l鈥檃nonimat dels vots emesos i disposa de les eines necess脿ries per tal que els votants puguin comprovar que el seu vot ha estat v脿lidament em猫s, sense que es pugui establir la connexi贸 entre el votant i el seu vot.

 

Aquesta plataforma s’allotja en el聽 cl煤ster d’e-Administraci贸 del CSUC amb alta disponibilitat. Aquesta plataforma ha estat desenvolupada i adaptada a l’entorn universitari per l’empresa Scytl Secure Electronic Voting.

 

  • Blog actualitzat el setembre de 2017

 

Els comentaris estan tancats.