EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Feb 06 2015

Nova campanya turística per promocionar Catalunya durant la temporada 2015

Nova campanya de promoció turística de Catalunya impulsada pel Govern de la Generalitat per aquesta temporada 2015 “Catalunya és casa teva”.

Aquesta estarà activa a partir del mes de març i té per objectiu potenciar la competitivitat de la nostra destinació i, al mateix temps, donar suport al sector turístic català, principalment en el mercat domèstic català, de proximitat espanyol i europeu.

Aquest any, la campanya es caracteritza per la participació de ciutadans, empreses i entitats que han volgut implicar-se en la promoció turística de Catalunya, així com manera especial catalans de renom internacional.

Podeu veure el video promocional aquí:

 


This entry was posted on Divendres, 6 Febrer, 2015 at 15:31 and is filed under empreses, gastronomia, General, Mitjans de Comunicació, professionals. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.