EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Oct 16 2014

Cursos de formació de Cuina i Enologia organitzats per l’EUTDH-UAB per al 1er semestre 2014-2015

Cursos de formació en gastronomia, cuina, enologia i tast de vins i caves. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra. EUTDH UAB

L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera organitza, un any més, tot un seguit de cursos de formació per ampliar coneixements en diversos àmbits de la gastronomia, restauració, cuina, enologia i tast. Els cursos estan oberts a tothom (comunitat de la UAB i externa). Tots els cursos tenen places limitades i s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció.

Alguns d’aquests cursos són reconeguts amb crèdits ECTS de lliure elecció (només per alumnes que estiguin cursant diplomatura o llicenciatura).

 

‘El món del cava i el tast’

  • Durada: 25 hores.

  • Dates: Del 17 al 21 de novembre de 2014.

  • Horari: De 17 a 20 hores.

  • Docència: Representant de l’Institut del Cava.

  • Lloc: Aula de Tast de l’EUTDH.

  • Preu: 160 euros (comunitat de la UAB); 190 euros (externs UAB).

  • Es reconeixen 1.5 crèdits de lliure elecció.

 

‘The wine world and tasting (in English)’

  • Curs impartit en anglès.

  • Durada: 15 hores.

  • Dates: Del 24 al 28 de novembre de 2014.

  • Horari: de 17:00 a 20 hores.

  • Docència: José Luis García (Professor de l’EUTDH UAB).

  • Lloc: Aula de Tast de l’EUTDH.

  • Preu: 160 euros (comunitat de la UAB); 190 euros (externs UAB).

  • No es reconeixen crèdits de lliure elecció.

 

‘Pastisseria per a casa’

  • Durada: 25 hores.

  • Dates: De l’1 al 5 de desembre de 2014.

  • Horari: de 17:00 a 20 hores.

  • Docència: Jean Claude Aranega (Professor de Cuina de l’EUTDH UAB).

  • Lloc: Aula de Demostració de l’EUTDH.

  • Preu: 160 euros (comunitat de la UAB); 190 euros (externs UAB).

  • Es reconeixen 1.5 crèdits de lliure elecció.

 

‘Cuina de Nadal’

  • Durada: 25 hores.

  • Dates: Del 9 al 12 de desembre de 2014.

  • Horari: de 17:00 a 20 hores.

  • Docència: Jean Claude Aranega (Professor de Cuina de l’EUTDH UAB).

  • Lloc: Aula de Demostració de l’EUTDH.

  • Preu: 160 euros (comunitat de la UAB); 190 euros (externs UAB).

  • Es reconeixen 1.5 crèdits de lliure elecció.

 

‘The cava world and tasting (in English)’

  • Curs impartit en anglès.

  • Durada: 15 hores.

  • Dates: De l’ 1 al 5 de desembre de 2014.

  • Horari: de 17:00 a 20 hores.

  • Docència: Representant de l’Institut del Cava.

  • Lloc: Aula de Tast de l’EUTDH.

  • Preu: 160 euros (comunitat de la UAB); 190 euros (externs UAB).

  • No es reconeixen crèdits de lliure elecció.

 

Per a més informació i inscripcions, visiteu el web dels Cursos de Formació de l’EUTDH UAB (cliqueu sobre aquest enllaç).

Per a més informació, també podeu contactar amb:

Sra. Carme Puigpinós
Secretària de Coordinació dels Cursos de Formació
E-mail: carme.puigpinos@uab.cat
Tel: 93 592 97 12
Fax: 93 581 74 95
www.eutdh.cat

 


This entry was posted on Dijous, 16 Octubre, 2014 at 18:33 and is filed under alumnes, cursos, enologia, estudis, ex-alumnes, Futurs alumnes, gastronomia, professionals, professorat. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.