EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Jun 27 2014

L’EUTDH impartirà el curs de Cuina Internacional, reconegut amb 1.5 ECTS

Cuina Internacional. Cursos de Formació. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra. EUTDH UAB

Curs destinat a persones que volen conèixer mes profundament diferents costums i cultures gastronòmiques. Cuina Internacional, tant en el apartat de cultura gastronòmica com en el apartat pràctic d'elaboracions. El curs tracta de donar informació sobre els clàssics de la gastronomia gala, oriental i italiana els plats que li han donat aquesta reputació i quines son les tècniques i manera d'elaborar-los.

SESSIÓ 1.

  • Cuina oriental (I).

  • Exposició de diferents ingredients.

  • Elaboracions de sushi.

SESSIÓ 2

  • Cuina oriental (II).

  • Exposició de diferents ingredients.

  • Elaboracions:

  • Arròs tailandès.

  • Sopa de miso.

  • Fideus d`arròs amb bolets i verdures.

SESSIÓ 3

  • Cuina Francesa (I)

  • Exposició de diferents ingredients.

  • Elaboracions d`Entrants, Carns i Aus.

SESSIÓ 4

  • Cuina Francesa (II)

  • Exposició de diferents ingredients.

  • Elaboracions de Peixos i Marisc.

SESSIÓ 5

  • Cuina Italiana.

  • Exposició de diferents ingredients.

  • Elaboracions de Pasta Fresca, Pannacotta, Tiramisu.

 

Dies: Del 14 al 18 de juliol de 2014.

Horari: de 17:00 a 20:00 h.

Professor: Jean Claude Arànega (Professor de Cuina de l'EUTDH).

Preu del Curs: 120€ (Comunitat UAB)
155€ (Externs UAB).

Hores de docència: 25

Lloc: Aula de Demostració de l'EUTDH-UAB

Tipus: Classe magistral.

Es reconeixen 1.5 crèdits de lliure elecció.

 

Per a més informació sobre aquest curs i per poder realitzar la inscripció, visiteu la pàgina web del ‘Curs de Cuina Internacional’, tot clicant sobre el link.

No et quedis sense plaça! Reserva ja!!!!

 


This entry was posted on Divendres, 27 Juny, 2014 at 20:46 and is filed under alumnes, cursos, ex-alumnes, Futurs alumnes, gastronomia, professionals, professorat, Reconeixements. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.