EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Oct 23 2013

Una delegació de la FH Salzburg visita l’EUTDH

El passat 15 d’octubre, ens va visitar una delegació de la FH Salzburg d’Àustria, universitat amb la qual tenim signat un acord d’intercanvi d’estudis del programa Sòcrates-Erasmus.

Els alumnes i professors austríacs van particpar en una classe conjunta amb els alumnes de l’EUTDH de l’assignatura ‘Alemany III’ del Grau en Turisme i van assistir a una conferència pronunciada pel professor Albert Vancells.


This entry was posted on Dimecres, 23 Octubre, 2013 at 19:38 and is filed under alumnes, estudis, Grau de Turisme, idiomes, institucional, intercanvis, Ponències, professorat, Visites. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.