EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Set 27 2013

Judith Mira, alumna del Curs d’Ecoturisme de l’EUTDH, intervé en el reportatge ‘Rescat a l’esquí’

Curs d'Especialització en Ecoturisme. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra. EUTDH UAB

El diumenge 24 de març, TV3 va emetre un reportatge del programa '30 minuts' titulat "Rescat a l'esquí" , en el qual sortien algunes imatges de les sessions de docència del Curs d'Especialització en Ecoturisme de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB , que van ser enregistrades durant el passat mes de febrer en la sessió impartida pel professor Josep Capellà.

Els periodistes del programa van entrevistar a l'alumna d'aquest curs Judith Mira, directora de l'empresa de serveis ambientals 'La petjada' perquè donés la seva visió de com està afectant la crisi econòmica en els territoris de muntanya, en especial, aquells en els quals la seva economia es basa amb el turisme d'esquí.

Podeu veure la intervenció de la Judith en el canal de Youtube de l'EUTDH : http://www.youtube.com/eutdh, o tot seguit: http://youtu.be/4DfVIEK3CSQ


This entry was posted on Divendres, 27 Setembre, 2013 at 20:53 and is filed under alumnes, cursos, entrevistes, Mitjans de Comunicació. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.