EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Mai 07 2013

Xavier Vives, In Memoriam

Posted in General, professionals |

En Xavier Vives va ser el primer director de l’EUTDH des de l’any 1997 fins el 2002. Des del nostre Centre volem recordar la persona que va fundar i impulsar un projecte que a, data d’avui, és una realitat tangible. La formació en Turisme s’imparteix a la nostra Universitat i ja són més de 15 les promocions de professionals que hem retornat a la societat i que es troben arreu del món.

En Xavier Vives defensava l’Acadèmia i la seva significació en revertir qualitat a un sector que la reclamava però que no sempre es mostrava procliu als canvis.

Volem rememorar les seves dots de comunicador intuïtiu i extravertit, el seu sentit de l’humor.

Xavier, et recordarem.


This entry was posted on Dimarts, 7 Maig, 2013 at 20:10 and is filed under General, professionals. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.