EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Gen 22 2013

Nova edició del curs d’especialització de ‘Cuina Afrodisíaca’ amb reconeixement de crèdits de lliure elecció

Aquest curs va dirigit a tot aquell que senti un especial interés per la cuina, que busqui quelcom diferent, i desitgi sorprendre als seus familiars i amics amb receptes innovadores i originals.

Temari

Les sessions són de 3 hores diàries.

Primera Sessió:

  • Presentació de la matèria prima denominada afrodisíaca.

  • Elaboració d’aperitius i primers plats.

Segona Sessió:

  • Entrants o primers plats afrodisíacs.

  • Plats afrodisíacs a base de peix i/o marisc.

Tercera Sessió:

  • Plats afrodisíacs a base de peix i/o marisc.

  • Plats afrodisíacs a base de carns.

Quarta Sessió:

  • Postres afrodisíaques.

  • Elaboració d’un menú afrodisíac.

Cinquena Sessió:

  • Posarem en pràctica tot el que hem après, a més d’acabar de perfilar els menús, farem èmfasi en l’ambientació (il·luminació, decoració, olors…).

 

Dies: De l’11 al 15 de Març de 2013

Horari: de 17:00 a 20:00 h.

Professor: Jean Claude Arànega (Professor de Cuina de l’EUTDH)

Preu del Curs: 105€ (Comunitat UAB)
130€ (Externs UAB).

Preus especials per a grups (mínim 7 persones).

Hores de docencia: 25

Lloc: Aula de Demostració de l’EUTDH-UAB

Tipus: Classe magistral.

Reconeixements d’ 1.5 crèdits de lliure elecció.

Nº de Places: 20

 

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb:

Sra. Carme Puigpinós

Secretària de Coordinació dels Cursos d’Especialització

E-mail: carme.puigpinos@uab.cat

Tel: 93 592 97 12

Fax: 93 581 74 95

O visiteu també la pàgina web dels Cursos d’Especialització de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB

 


This entry was posted on Dimarts, 22 Gener, 2013 at 21:16 and is filed under alumnes, cursos, ex-alumnes, Futurs alumnes, Reconeixements. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.