EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Nov 08 2012

L’EUTDH impartirà el nou curs d’especialització ‘Cuina de Nadal sense Gluten’

Curs destinat a persones amb intolerància al gluten o a familiars/amics relacionats amb persones que pateixen la malaltia celíaca, i que volen oferir i elaborar un menú per aquest Nadal sense fer servir ingredients que portin aquesta proteïna. Coneixerem quines precaucions s’han de prendre per preparar aquest tipus de menús i comprovarem que no és tan difícil ni complicat. No es necessiten coneixements previs de cuina, només ganes d’aprendre.

Sessió 1

  • Exposició de diferents ingredients.

  • Elaboracions d’entrants calents i entrants freds.

Sessió 2

  • Exposició de diferents ingredients.

  • Elaboracions d’entrants calents, sopes i cremes.

Sessió 3

  • Exposició de diferents ingredients.

  • Elaboracions de carns i aus.

Sessió 4

  • Exposició de diferents ingredients.

  • Elaboracions de peixos i marisc.

Sessió 5

  • Exposició de diferents ingredients.

  • Elaboracions de formatges, postres i pastissos.

 

Dies: Del 26 al 30 de Novembre de 2012

Horari: de 17:00 a 20:00 h.

Professor: Jean Claude Arànega (Professor de Cuina de l’EUTDH)

Preu del Curs: 120€ (Comunitat UAB)
155€ (Externs UAB).

Hores de docència: 25

Lloc: Aula de Demostració de l’EUTDH-UAB

Tipus: Classe magistral.

No es reconeixen crèdits de lliure elecció.

 

Per a més informació sobre el curs i per efectuar la inscripció, visiteu la pàgina web del Curs d’Especialització ‘Cuina de Nadal sense Gluten’ de l’EUTDH.

O bé, poseu-vos en contacte amb Carme Puigpinós (tel: 93 592 97 12; e-mail: carme.puigpinos@uab.cat).

 


This entry was posted on Dijous, 8 Novembre, 2012 at 21:13 and is filed under alumnes, cursos, ex-alumnes, Futurs alumnes. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.