EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Oct 09 2012

L’EUTDH organitza el nou curs d’especialització ‘Fongs i bolets: del bosc al plat’

Curs pràctic i amè on els participants aprendran els trucs per reconèixer les principals espècies i grups de fongs i bolets, tant frescos com al camp, que podem trobar a Catalunya; així com aprendrem a utilitzar-los a la cuina i com conservar-los.

TEMARI

1. Què són els fongs i els bolets?

  • Descripció de les formes i la composició dels fongs i bolets.
  • Com i on viuen?. Descripció de les condicions ambientals pel desenvolupament dels fongs i bolets.

2. Com s’haurien de buscar al camp?

  • Els tallo o els arrenco?

3. La classificació dels fongs i bolets.

  • Descripció de la metodologia per classificar-los.
  • Classificació dels èssers vius i dels fongs.
  • Breu descripció dels principals grups, famílies i espècies de fongs i bolets de casa nostra.

4. Els ascomicets (cassoletes, múrgules, tòfones i afins) i els basidiomicets (dels rovellons als peus de rata).

  • Principals espècies comestibles i tòxiques a Catalunya.
  • Ús culinari.
  • La conservació dels bolets i fongs.

5. Sortida de camp.

 

Dies: Del 12 al 16 de Novembre de 2012

Horari: de 17:00 a 20:00 h.

Professor: Evarist March. Botànic. Especialista en l’ús d’herbes, bolets i fongs.

Preu del Curs: 120€ (Comunitat UAB)
160€ (Externs UAB).

Hores de docència: 15

Lloc: Aula de Demostració de l’EUTDH-UAB

Tipus: Classe magistral.

Organitzat per: Naturalwalks.com i EUTDH.

No es reconeixen crèdits de lliure elecció.

 

Per a més informació sobre el curs i per efectuar la inscripció, visiteu la pàgina web del Curs d’Especialització ‘Fongs i bolets: del bosc al plat’ de l’EUTDH.

O bé, poseu-vos en contacte amb Carme Puigpinós (tel: 93 592 97 12; e-mail: carme.puigpinos@uab.cat).

 


This entry was posted on Dimarts, 9 Octubre, 2012 at 18:22 and is filed under alumnes, cursos, ex-alumnes, Futurs alumnes. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.