EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Oct 03 2012

Cursos d’especialització de Cuina i Tast de Vins de l’EUTDH per al 1er semestre de 2012-2013

Un any més, l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB organitza diferents cursos d’especialització vinculats a l’àmbit de la gastronomia i del tast de vins per aquelles persones, tant de la Universitat Autònoma de Barcelona com forànies, interessades en endinsar-se en aquestes temàtiques. Alguns d’aquests cursos són reconeguts amb 1.5 crèdits de lliure elecció.

Aquesta és la programació de cursos per aquest primer semestre 2012-2013:

Cuina Francesa

Del 22 al 26 d’octubre de 2012.
Horari: De les 17 a 20 hores.
Professor: Jean Claude Arànega (Professor de Cuina de l’EUTDH).
Preu: 120€ (comunitat UAB) / 155€ (externs UAB).
*No es reconeixen crèdits de lliure elecció.
Informació i inscripcions: http://www.eutdh.cat/articles-mostra-4470-cat-cuina_francesa.htm

Fongs i bolets: Del bosc al plat

Del 12 al 16 de novembre de 2012.
Horari: De les 17 a 20 hores.
Professor: Evarist March (Botànic).
Preu: 120€ (comunitat UAB) / 160€ (externs UAB).
*No es reconeixen crèdits de lliure elecció.
Informació i inscripcions: http://www.eutdh.cat/articles-mostra-4500-cat-fongs_i_bolets__del_bosc_al_plat.htm

Introduction to wine and tasting (in English)

Del 12 al 16 de novembre de 2012.
Horari: De 16 a 18 hores.
Professor: José Luís García (Professor de Sala de l’EUTDH).
Preu: 120€ (comunitat UAB) / 125€ (externs UAB).
*Curs adreçat especialment a alumnes Erasmus, però és oberta l’assistència a aquelles persones que desitgin participar en aquest curs impartit en anglès.
**No es reconeixen crèdits de lliure elecció.
Informació i inscripcions: http://www.eutdh.cat/articles-mostra-4599-cat-erasmus_introduction_to_wine_and_tasting_in_english._1st_round..htm

Pastisseria per a casa

Del 19 al 23 de novembre de 2012.
Horari: De 17 a 20 hores.
Professor: Jean Claude Arànega (Professor de Cuina de l’EUTDH).
Preu: 120€ (comunitat UAB) / 155€ (externs UAB).
*Es reconeixen 1.5 crèdits de lliure elecció.
Informació i inscripcions: http://www.eutdh.cat/articles-mostra-4033-cat-pastisseria_per_a_casa.htm

Cuina de Nadal sense gluten

Del 26 al 30 de novembre de 2012.
Horari: De 17 a 20 hores.
Professor: Jean Claude Arànega.
Preu: 120€ (comunitat UAB) / 155€ (externs UAB)
*No es reconeixen crèdits de lliure elecció.
Informació i inscripcions: http://www.eutdh.cat/articles-mostra-4474-cat-cuina_de_nadal_sense_gluten.htm

Cuina de Nadal

Del 10 al 14 de desembre de 2012.
Horari: De 17 a 20 hores.
Professor: Jean Claude Arànega.
Preu: 120€ (comunitat UAB) / 155€ (externs UAB).
*Es reconeixen 1.5 crèdits de lliure elecció.
Informació i inscripcions: http://www.eutdh.cat/articles-mostra-4032-cat-cuina_de_nadal.htm

Per a més informació, contactar amb:

Carme Puigpinós
Secretaria de Coordinació dels Cursos d’Especialització
Escola Universitària de Turisme i dirección Hotelera UAB
Tel: 93 592 97 12
e-mail: carme.puigpinos@uab.cat

Us hi esperem!


This entry was posted on Dimecres, 3 Octubre, 2012 at 20:05 and is filed under alumnes, cursos, ex-alumnes, Futurs alumnes. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.