EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Mai 21 2012

Les noves guies docents del Grau en Turisme de la UAB

Com cada any per aquestes dates, es realitzen les modificacions necessàries a les guies docents de les diferents assignatures que conformen el pla d’estudis del Grau en Turisme y que han de servir pel desenvolupament del proper curs 2012-2013. En la línea d’innovació i creativitat que caracteritza al Centre, sempre es mira de recollir en aquestes guies a part dels requisits bàsics (identificació de l’assignatura, presentació i objectius, competències, continguts, metodologia docent, avaluació i bibliografia), altres aspectes que, a la vegada que organitzen la docència, permetin fomentar l’emprenedoria i la innovació.

Per aquest nou curs, a més del que hem comentat, les guies docents s’han s’adaptat per donar cobertura als requeriments generats per les noves normatives, específicament pel que fa referència a la interacció entre continguts i competències, i a la necessitat de donar la màxima transparència possible a la informació docent.


This entry was posted on Dilluns, 21 Maig, 2012 at 10:12 and is filed under alumnes, estudis, General, Grau de Turisme, normativa. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.