EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Abr 19 2012

L’EUTDH impartirà cursos en el marc de la ‘International Summer School’ de la UAB

L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera participarà en una nova i innovadora oferta de cursos amb la denominació de ‘International Summer School’ que organitzarà la Universitat Autònoma de Barcelona en el Campus d’Excel·lència Internacional de Bellaterra per als mesos d’estiu. Aquesta formació està pensada per als estudiants internacionals i nacionals, i grups, que desitgin viure l’experiència única i rica d’aprenentatge en una de les millors universitats europees reconegudes per la seva qualitat en la docència, i gaudir de vivències personals a Catalunya durant el període estival.

L’EUTDH oferirà els cursos:

Es poden realitzar les inscripcions i veure tota la informació (temaris dels cursos, horaris, etc) de la ‘International Summer School’ de la UAB clicant sobre l’ enllaç.


This entry was posted on Dijous, 19 Abril, 2012 at 18:40 and is filed under alumnes, ampliació d'estudis, cursos, estudis, Futurs alumnes, idiomes, Visites. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.