EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Mar 05 2012

Celebració exitosa de les Jornades de Portes Obertes de la UAB 2012

Durant els dies 7, 8 i 9 de febrer de 2012 es va portar a terme una nova edició de les Jornades de Portes Obertes adreçades a estudiants de Secundària de 1er i 2on de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior per donar a conèixer les característiques de les diverses titulacions que s’imparteixen a les facultats i escoles de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre elles, el Grau de Turisme i el Graduat en Direcció Hotelera (futur Grau), a més de conèixer el seu campus.

Un volum considerable d’alumnes preuniversitaris es van acostar a l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera i a l’Hotel-Escola Campus, lloc on es van celebrar les sessions, per informar-se de primera mà sobre els estudis en Turisme i Direcció Hotelera. Després de les reunions, es van realizar diverses visites per les instal·lacions de l’Escola guiats per alumnes de l’EUTDH.


This entry was posted on Dilluns, 5 Març, 2012 at 10:19 and is filed under alumnes, Esdeveniments, estudis, Futurs alumnes, Graduat en Direcció Hotelera, Grau de Turisme, Grau en Direcció Hotelera, Orientació Universitària, Ponències. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.