EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

març 01 2012

Conferència a l’EUTDH sobre ‘Xarxes socials i empreses turístiques’

El proper 28 de març de 2012 es realitzarà una conferència adreçada als estudiants de l’EUTDH de 4rt curs del Grau en Turisme que versarà sobre les ‘Xarxes socials i empreses turístiques’ , que serà impartida per Àngels Masó , directora de Projectes de BeWave .

La ponència es portarà a terme a les 13 hores , a l’aula 3.16.


Aquesta entrada es va publicar el dijous, 1 març, 2012 a les 10:40 i s'ha arxivat a alumnes, Esdeveniments, Grau de Turisme, Ponències. Pots seguir qualsevol de les respostes d'aquesta entrada mitjançant el canal d'informació . Actualment s'han tancat les respostes, però pots posar un retroenllaç des del teu web.

Els comentaris estan tancats.