EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Feb 29 2012

El XVè Workshop de l’EUTDH, més a prop

El proper 8 de març de 2012 tindrà lloc la XVena edició del Workshop/Trobada Universitat-Empresa de l’EUTDH. Us recordem que trobareu tota la informació al lloc web: www.eutdh.cat.i que cal que confirmeu la vostra assistència tot omplint el formulari d’inscripció.

La data límit per fer-ho és l’ 1 de març de 2012.

Prepareu els vostres currículums.

Us hi esperem!


This entry was posted on Dimecres, 29 Febrer, 2012 at 10:25 and is filed under alumnes, borsa de treball, empreses, Esdeveniments, ex-alumnes, Graduat en Direcció Hotelera, Grau de Turisme, Màsters i Postgraus, ofertes laborals, professionals, Visites. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.