EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Feb 09 2012

Conferència de Philippe Verdoodt al Grau en Turisme de l’EUTDH

El responsable de l’àrea de Turisme i Comunicació de l’Ajuntament de Llançà, Philippe Verdoodt, va impartir, el passat 29 de novembre de 2011, la conferència titulada “El turisme sostenible a l’àmbit municipal. El cas de Llançà”, en el marc de l’assignatura ‘Turisme i Sostenibilitat’ de 4rt curs del Grau en Turisme.

Verdoodt, Diplomat en Turisme per l’EUTDH, va explicar la seva experiència en la gestió pública del turisme. Va posar especial èmfasi en els aspectes relacionats amb la sostenibilitat en una destinació costanera que ha optat per la diversificació i la desestacionalització turística.


This entry was posted on Dijous, 9 Febrer, 2012 at 11:10 and is filed under alumnes, estudis, Grau de Turisme, Ponències, Visites. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.