EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Gen 31 2012

El professorat de l’EUTDH participarà en el ‘VII Taller d’Emprenedoria i Innovació’

Posted in Esdeveniments, professorat |

El proper dijous 9 de febrer de 2012 (entre les 12 i les 14 hores), se celebrarà el VII Taller d’Emprenedoria i Innovació de l’EUTDH per al professorat del nostre Centre. Aquest any, Pep Simó, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) impartirà el taller titulat “Estratègies d’innovació docent: una aplicació pràctica”.

Les persones interessades en participar-hi, confirmeu la vostra assistència al coordinador del taller, el professor David Urbano per e-mail (david.urbano@uab.es) abans del dia 6 de febrer de 2012.


This entry was posted on Dimarts, 31 Gener, 2012 at 19:49 and is filed under Esdeveniments, professorat. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.