Jul 26 2011
Jaume Fà brega, crÃtic gastronòmic i professor de l’EUTDH, entrevistat a ‘Més Oci Girona’
El professor de Gastronomia i Enologia de l’Escola Università ria de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, Jaume Fà brega, va ser entrevistat per Judit Aliaño de la revista ‘Més Oci Girona’, en el número que es va publicar el passat juny de 2011, per parlar d’algunes curiositats vinculades amb el món de la cuina, gastronomia i enologia, com per exemple, els mites vinculats amb els vins blancs i negres que acompanyen les receptes de casa nostra, o si la dieta mediterrà nia és només moda o està recollida històricament en els receptaris tradicionals, entre altres aspectes.
Una entrevista molt amena i interessant al prestigiós crÃtic gastronòmic, escriptor de més d’una cinquantena d’obres relacionades amb la cuina, historiador i professor de l’EUTDH, i autor reconegut amb el premi de l’Exposició Cultural OlÃmpica de PequÃn al 2007 per una de les seves obres, a més d’haver estat distingit en quatre ocasions al Premi Gourdmand World Cookbook Awards.
L’entrevista la podeu llegir i trobar Ãntegrament en les pà gines 12 i 13 de la revista ‘Més Oci Girona’, clicant sobre aquest enllaç.
This entry was posted on Dimarts, 26 Juliol, 2011 at 10:15 and is filed under entrevistes, Mitjans de Comunicació, premis, professorat, Reconeixements. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Deixa un comentari
You must be logged in to post a comment.