EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Mar 15 2011

Memòria de l’EUTDH 2009-2010

Posted in General, Informes |

Periòdicament, l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, realitza una memòria per difondre totes les activitats i esdeveniments que s’han portat a terme curs rera curs a la nostra institució, i de les quals els nostres membres n’han estat partíceps.

Ja es troba disponible per a consulta i descàrrega l’última memòria de l’EUTDH pertanyent al curs 2009-2010, tot clicant sobre l’enllaç. o també la podeu llegir en format flash aquí mateix.

 

 


This entry was posted on Dimarts, 15 Març, 2011 at 19:29 and is filed under General, Informes. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.