EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Nov 02 2010

Nova edició del Curs d’especialització ‘Cuina de Nadal’

Posted in cursos |

Aquest curs d’especialització és una proposta per oferir aquest Nadal, una sorpresa gastronòmica a les nostres taules, dirigit a persones que els hi agradi la cuina, o que vulguin ampliar els seus coneixements per oferir un bon menú de Nadal o per aquests dies de festes nadalenques.

TEMARI

Sessió 1.

– Elaboració d’aperitius.

– Minimitzar plats principals per convertir-los en aperitius.

– Presentació, elaboració, reciclatge.

Sessió 2.

– Entrants clàssics.

– Entrants de temporada. / Plats festius.

– Treure un rendiment òptim.

Sessió 3.

– Peixos i marisc de Nadal.

– Elaboracions clàssiques i festives.

Sessió 4.

– Carns de Nadal.

– Plats per sorprendre.

Sessió 5.

– Postres de Nadal, no només torrons.

– Postres lleugers i econòmics.

Treball de Camp.

Dies: Del 13 al 17 de Desembre de 2010

Horari: de 17:00 a 20:00 h.

Professor: Marc Grañó (Professor de Cuina de l’EUTDH)

Preu del Curs: 120€ (Comunitat UAB)
150€ (Externs UAB).

Hores de docència: 15

Lloc: Aula de Demostració de l’EUTDH-UAB

Tipus: Classe magistral.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb:

Sra. Carme Puigpinós

Secretària de Coordinació dels Cursos d’Especialització

E-mail: carme.puigpinos@uab.cat

Tel: 93 592 97 12

Fax: 93 581 74 95

O visiteu també la pàgina web dels Cursos d’Especialització de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB

 


This entry was posted on Dimarts, 2 Novembre, 2010 at 17:32 and is filed under cursos. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.