EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Jul 28 2010

Prepara’t al 100% per ser un bon agent de viatges / Prepárate al 100% para ser un buen agente de viajes

Posted in Màsters i Postgraus |

Les agències de viatges busquen cada vegada més professionals molt especialitzats, eficients i coneixedors del sector. Prepara’t al 100% gràcies al ‘Postgrau en Tècniques de Gestió i Assessorament a les Agències de Viatges’ que imparteix l’EUTDH-UAB. Inscripcions obertes!!Reserva ja la teva plaça!

***************

Las agencias de viajes buscan cada vez más profesionales muy especializados, eficientes y conocedores del sector. Prepárate al 100% gracias al Postgrado en Técnicas de Gestión y Asesoramiento a las Agencias de Viajes’ que imparte la EUTDH-UAB. ¡Inscripciones abiertas! ¡¡Reserva ya tu plaza!!


This entry was posted on Dimecres, 28 Juliol, 2010 at 13:17 and is filed under Màsters i Postgraus. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.