EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Jul 22 2010

Converteix-te en un professional de la gestió d’esdeveniments / Conviértate en un profesional de la gestión de eventos

Converteix-te en un professional del món dels esdeveniments, amb la formació de qualitat i especialitzada que t’ofereix el ‘Màster i Postgrau en Gestió i Organització d’Esdeveniments – Turisme de Negocis’ de l’EUTDH. Pots fer la preinscripció fins el 30 de setembre.

Per a més informació, visita l’enllaç del programa d’aquest màster i postgrau.

******

Conviértate en un profesional del mundo de los eventos, con la formación de calidad y especializada que te ofrece el ‘Máster y Postgrado en Gestión y Organización de Eventos – Turismo de Negocios’ de la EUTDH. Puedes realizar la preinscripción hasta el 30 de septiembre.

Para más información, visita el enlace al programa de este máster y postgrado.


This entry was posted on Dijous, 22 Juliol, 2010 at 14:58 and is filed under estudis, Màsters i Postgraus. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.