EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Jun 28 2010

Demà es presentarà l’Índex UAB d’Activitat Turística 2010 amb les previsions d’aquesta nova temporada

Demà dimarts 29 de juny, a les 12:00 h, a la Casa de Convalescència (C/Sant Antoni Mª Claret, nº171)  de Barcelona es realitzarà la presentació de l’Índex UAB d’Activitat Turística 2010′ amb les previsions per aquesta temporada turística per a Catalunya i Espanya, i a més, s’inclou un estudi especial sobre el Turisme de Negocis.

¡Esteu convidats!

 ************************************************

Mañana martes 29 de junio, a las 12:00 h, en la Casa de Convalescencia (C/Sant Antoni Mª Claret, nº171) de Barcelona se realizará la presentación del ‘Índice UAB de Actividad Turística 2010’ con las previsiones para esta temporada turística para Cataluña y España, y además, se incluye un estudio especial sobre el Turismo de Negocios.

¡Estáis invitad@s!


This entry was posted on Dilluns, 28 Juny, 2010 at 18:39 and is filed under Esdeveniments, Ponències, Publicacions, Recerca. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.