EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Jun 21 2010

L’EUTDH realitzarà el ‘Curs de Maridatge’, reconegut amb crèdits de lliure elecció

Posted in cursos |

Aquest curs és una proposta per oferir un coneixement i unes bases sobre el maridatge entre aliments i begudes. No només ens referim al maridatge entre plats i vins, sinó des d’un concepte molt més ampli.

Sessió 1. Maridatge.
1. Bases del Maridatge
2. Conceptes bàsics
3. El Maridatge avui dia

Sessió 2. Aliments i Begudes.
1. No només el Vi
2. Que No es pot maridar
3. Maridatge Ideal

Sessió 3. Tast de Cervesa i Vins
1. Com es fa un tast
2. Busquem el Maridatge
3. Maridar sobre la beguda, sobre el plat o sobre el gust

Sessió 4. Maridatge de Formatges i Vins
1. Què, Com es fa el Formatge
2. Complements per al Maridatge
3. Formatges, Vins, Cervesa

Sessió 5. Maridatge de Aliments i Begudes
1. Elaboració de diferents plats i els seus maridatges

Treball de Camp.

Dies: Del 19 al 23 de juliol de 2010.
Horari:
de 17:30 a 20:30 h.
Professor: Marc Grañó
Preu del Curs: 125€ (Comunitat UAB)
160€ (Externs UAB).

Hores de docencia: 25 hores.

Lloc: Aula de tast de l’EUTDH-UAB.

Tipus: Classe magistral.

Curs reconegut amb 1.5 crèdits de lliure elecció.

Nº de Places: 20

 

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb:

Sra. Carme Puigpinós

Secretària de Coordinació dels Cursos d’Especialització

E-mail: carme.puigpinos@uab.cat

Tel: 93 592 97 12

Fax: 93 581 74 95

O visiteu també la pàgina web dels Cursos d’Especialització de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB


This entry was posted on Dilluns, 21 Juny, 2010 at 17:21 and is filed under cursos. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.