EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Mai 13 2010

Curs d’especialització de ‘Cuina Afrodisíaca’ amb reconeixement de crèdits de lliure elecció

Posted in cursos, estudis |

Aquest curs va dirigit a tot aquell que senti un especial interés per la cuina, que busqui quelcom diferent, i desitgi sorprendre als seus familiars i amics amb receptes innovadores i originals.

Temari

Les sessions són de 3 hores diàries.

Primera Sessió:

  • Presentació de la matèria prima denominada afrodisíaca.

  • Elaboració d’aperitius i primers plats.

Segona Sessió:

  • Entrants o primers plats afrodisíacs.

  • Plats afrodisíacs a base de peix i/o marisc.

Tercera Sessió:

  • Plats afrodisíacs a base de peix i/o marisc.

  • Plats afrodisíacs a base de carns.

    Quarta Sessió:

  • Postres afrodisíaques.

  • Elaboració d’un menú afrodisíac.

    Cinquena Sessió:

  • Posarem en pràctica tot el que hem après, a més d’acabar de perfilar els menús, farem èmfasi en l’ambientació (il·luminació, decoració, olors…).

Dies: Del 7 a l’11 de Juny de 2010

Horari: de 18:00 a 21:00 h.

Professor: Marc Graño (Professor de Cuina de l’EUTDH)

Preu del Curs: 130€ (Comunitat UAB)
155€ (Externs UAB).

Hores de docencia: 25

Lloc: Aula de Demostració de l’EUTDH-UAB

Tipus: Classe magistral.

Reconeixements de crèdits de lliure elecció.

Nº de Places: 20

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb:

Sra. Carme Puigpinós

Secretària de Coordinació dels Cursos d’Especialització

E-mail: carme.puigpinos@uab.cat

Tel: 93 592 97 12

Fax: 93 581 74 95

O visiteu també la pàgina web dels Cursos d’Especialització de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB

 


This entry was posted on Dijous, 13 Maig, 2010 at 11:25 and is filed under cursos, estudis. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.