EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Nov 02 2009

Curs de Cuina de Nadal

Posted in cursos, estudis |

Aquest curs d’especialització és una proposta per oferir aquest Nadal, una sorpresa gastronòmica a les nostres taules, dirigit a persones que els hi agradi la cuina, o que vulguin ampliar els seus coneixements per oferir un bon menú de Nadal o per aquests dies de festes nadalenques.

Es portarà a terme a les instal·lacions de l’EUTDH del 14 al 18 de desembre de 2009 , en horari de 17:30 a 21:30 hores.

Aquest curs és reconegut com a 1.5 crèdits de lliure elecció.

Per més informació, visiteu l’enllaç del Curs de Cuina de Nadal.


This entry was posted on Dilluns, 2 Novembre, 2009 at 11:48 and is filed under cursos, estudis. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.