EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Oct 27 2009

El professor Marc Grañó grava un programa televisiu sobre ‘Cuina afrodisíaca’

Marc Grañó, professor de “Gestió i Pràctica de Cuina” de l’EUTDH, va participar el passat 18 de setembre en la gravació d’una sessió sobre “Cuina afrodisíaca” per un programa sobre gastronomia titulat “L’art de cuidar-se”, d’una durada de 5 minuts, produït per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

Aquest espai televisiu es va emetre el passat 7 d’octubre de 2009 per les diverses televisions locals adherides a aquesta entitat audiovisual.


This entry was posted on Dimarts, 27 Octubre, 2009 at 12:39 and is filed under cursos, Mitjans de Comunicació, professorat. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.