EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Jun 25 2009

Èxit d’assistència als Cursos d’Especialització de l’EUTDH

Posted in cursos |

Durant el segon semestre s’han portat a terme la majoria dels cursos d’especialització de l’EUTDH que es tenien programats per aquest curs acadèmic 2009-2010, i amb un gran èxit d’assitència, ja que aquests cursos també són convalidables com a crèdits de lliure elecció pels alumnes que desitgin aquest reconeixement de crèdits.

Els cursos que s’han portat a terme recentment, han estat:

– “Introducció al món del vi i del tast”, impartit entre el 4 al 8 de maig de 2009.

– “L’Art del Còctel”, cursat del 18 al 22 de maig de 2009.

– “Cuina afrodisíaca”, portat a terme del 8 al 12 de juny de 2009.


This entry was posted on Dijous, 25 Juny, 2009 at 14:21 and is filed under cursos. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.