Estudis Clàssics UAB

El blog del grau d'Estudis Clàssics de l'Autònoma

jul. 12 2017

Paideia. Tercera trobada de didàctica dels estudis clàssics

Posted in General |

Paideia. III trobada de didàctica dels estudis clàssics se celebrarà el dijous 7 i el divendres 8 de setembre de 2017. El primer dia les sessions tindran lloc a la Facultat de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra, el segon a la Casa de Convalescència de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

Les sessions de la propera Trobada inclouran tant ponències d’especialistes convidats com comunicacions en format Barcamp. Les ponències se centraran en la utilització didàctica del teatre grecollatí, complementades amb una taula rodona sobre la mateixa qüestió.

Les sessions Barcamp acolliran les comunicacions lliurement aportades pel professorat de secundària o universitat que s’hagi inscrit a la trobada sobre experiències o propostes didàctiques relacionades amb qualsevol tema d’estudis clàssics. Les comunicacions tindran una duració de 15 minuts i aniran seguides d’un espai del mateix temps obert a la intervenció dels assistents.

La trobada està oberta a l’assistència de tot l’alumnat de la Facultat de Filosofia i Lletres, però és imprescindible matricular-s’hi per tenir certificat de participació o per presentar-hi una comunicació.

Més informació i matriculació al web de l’ICE.


This entry was posted on dimecres, 12 juliol, 2017 at 19:58 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.