Correu Gmail a la UAB

Altre lloc Blogs.uab.cat

gen. 21 2015

JA TENS EDUROAM AL TEU MÒBIL?

Posted in Notícies by 0001154 |

eduroam

Si configures la wifi del teu mòbil per eduroam podràs accedir a la xarxa wifi de la universitat sense haver-te de validar cada cop. A més, si et mous a altres llocs, podràs accedir a Internet des de totes les xarxes que hi estan adherides sense haver de fer servir la connexió de dades del mòbil.
Pots veure aquest vídeo explicatiu (en castellà). 

[+ informació sobre la configuració]


No hi ha comentaris

oct. 24 2011

ACCÉS DES D’UN GESTOR NO WEB

Posted in Històric by 0001154 |

Podeu accedir a la vostra bústia des de gestors de correu IMAP/POP. Si voleu més informació consulteu la pestanya d’Informació de servei o la web del Servei d’Informàtica.


No hi ha comentaris

juny 22 2011

MÈTODE D’ACCÉS

Posted in servei by Suport Serveis UAB |

L’accés a e-campus es fa a través d’aquesta pàgina, cal que introduïu el vostre NIU i contrasenya associada. Teniu tota la informació sobre aquest servei en els menús d’ajuda del propi sistema. La primera vegada que entreu haureu d’accedir amb el navegador i us demanarà l’acceptació dels termes i condicions del servei de GoogleApps.

Si us calgués consultar la vostra bústia des d’un gestor de correu no web (IMAP, POP…) heu de fer servir unes altres credencials. Si voleu més informació podeu consultar la web del Servei d’Informàtica i en concret el document ‘Paràmetres per configurar gestors de correu alternatius’.


No hi ha comentaris

juny 22 2011

QUINS SERVEIS ESTAN DISPONIBLES?

Posted in servei by Suport Serveis UAB |

L’entorn de col·laboració e-campus està format per diversos serveis:

– Bústia de correu
– Contactes
– Tasques
– Calendari
– Gestió de documents
– Xat


No hi ha comentaris

juny 14 2011

CORREU A LA UAB!

Posted in Notícies by Suport Serveis UAB |

 

La Universitat Autònoma de Barcelona ofereix als alumnes un entorn de col·laboració que inclou correu, calendari i generació i compartició de documents.

L’entorn de col·laboració està accessible des d’aquesta mateixa pàgina amb el codi NIU (codi de la targeta d’estudiant) i la paraula de pas associada.

Per a més informació consulteu la web del Servei d’Informàtica.


No hi ha comentaris