Per poder adjuntar a la tesi articles o capítols sencers, necessitaries que (1 ) en fossis l’únic autor i comptessis, en el cas que haguessis transferit els drets d’explotació, amb el permís de l’editor de la revista o llibre, per aquesta finalitat en concret; ò, (2) que els articles que vols adjuntar s’haguessin publicat en revistes d’accés obert o amb una llicència creative commons.

Si els articles que vols adjuntar no formen part de cap d’aquests dos supòsits, tal i com preveu el procediment que estableix l’Escola de Doctorat (http://www.uab.cat/doc/model_acceptacio_TDX.doc, ap. 8), és millor incloure  les referències bibliogràfiques en substitució dels articles o capítols de llibre. Addicionalment, caldrà que adjuntis una autorització amb signatura original de tots els directors on quedi justificada l’absència dels documents.

Més informació a: Es pot incloure en una tesi doctoral un article del propi autor que hagi estat publicat per editors comercials als quals l’autor ha fet la cessió dels drets d’explotació?

 

No hem resolt el teu dubte?

Fes una consulta