Inici

top_DLAE_web

Informació detallada de la Diplomatura de Postgrau de Dinamització Local Agroecològica al WEB del Postgrau

postgrado.dlae.uab@gmail.com

 

—————————————————————————

 

IMG_1629 (1024x768)

 

IMG_1652 (1024x768)

IMG_1643 (1024x768)

 

IMG_1668 (1024x768)

IMG_1686 (1024x768)

 

IMG_1723 (1024x768)

 

———————————————————————————

 

igop-uab DLA

logo_ictaLogo Arag

29 pensaments a “Inici”

  1. Hola Eva,
   Gracias por tu interés.
   Los materiales del curso serán mayoritariamente en castellano (tan solo habrá algún documento en inglés y/o en catalán). La relación profesor/a – alumno/a será en la lengua de este último. Las sesiones presenciales serán probablemente bilingües, pero totalmente asequibles para alguien que no domine el catalán. (De hecho uno de los organizadores de estas sesiones es de Madrid y no habla catalán) (al menos de momento :-).
   Quedamos a tu disposición por cualquier otra duda y te animamos a inscribirte!
   Saludos,
   Josep

  1. Hola Elisa,
   Còpio aquí el que s’estableix a la memòria del Postgrau:
   “Podran matricular-se al postgrau persones amb titulació universitària (diplomatures, llicenciatures o graus) de qualsevol procedència disciplinar. Així mateix, prèvia sol•licitud es poden admetre persones sense titulació universitària amb experiència professional. En aquest cas, en lloc d’obtenir un títol de postgrau en finalitzar el curs, se’ls expedirà un ‘certificat d’assistència’.”
   En el teu cas, si et refereixes al Grau universitari de Forestals no hi ha cap problema. Si es tracta d’un Cicle superior de FP també el podries cursar, però en finalitzar-lo en lloc d’un títol de Diploma de Postgrau et donarien un certificat d’assistència.
   Restem a la teva disposició per a qualsevol altre dubte al respecte.
   Salutacions,
   Josep

  1. Hola Carles,
   La informació de difussió la trobaràs tota per aquest blog (inscripcions, pla d’estudis, professorat). De moment estem prenent nota de les persones interessades per tal d’avisar-les quan s’obri el període de matriculació, que si tot va bé preveiem per l’octubre d’enguany. El curs s’inciaria cap a mitjans de gener i finalitzaria a mitjans de juny de 2015. L’inici consistirà en una trobada presencial (5h d’un divendres a la tarda i 10h del dissabte) on s’explicarà tot el que caldrà fer, es faran les primeres classes i es visitarà un cas pràctic. Tres mesos després (cap a l’abril) hi haurà una segona trobada presencial, i per la cloenda del curs es farà la tercera. En tots tres casos es visitaran experiències concretes, que seran objecte d’estudi i anàlisi.
   Restem a la teva disposició per si necessites aclariments més concrets.
   Salutacions,
   Josep Espluga

  1. Benvolgut,
   El preu el trobaràs a l’apartat d’inscripcions, i és de 1.500 €. És el preu mínim que permet la UAB. Tot i això hi ha la possibilitat de matricular-se per mòduls (que crec que surten a 350 € aproximadament).
   Pel que fa a ajuts per persones en atur no està previst ni en coneixem cap possibilitat. Seria ideal però s’escapa del nostre abast.
   Salutacions,
   La coordinació del Postgrau

  1. Moltes gràcies Joan!
   Té molt bona pinta, en prenem nota. Seria possible fer-vos una visita algun dia?
   Salutacions,
   La coordinació del Postgrau

  1. Hola Meritxell,
   El curs és semi-presencial. S’han de fer 45 hores presencials distribuïdes en 3 caps de setmana (un a l’inici del curs, l’altre al cap de 3 mesos i l’altre als 6 mesos). La resta és tot on-line i de treball autònom (més de 600h).
   Salutacions,
   La coordinació del curs.

 1. Estic interessada en la realització d’aquest curs i us agrairia si poguéssiu enviar-me més informació sobre continguts, dates de matriculció i modalitats de pagament de la matrícula i si hi ha material extra a comptabilitzar com a despesa durant el curs. A més voldria saber el lloc on es realitzaran les classes teòriques presencials i pràctiques.

  1. Hola Inés,
   La majoria de la informació disponible la pots trobar a aquesta mateixa web. Estem a l’espera de rebre l’aprovació definitiva per part de la UAB i llavors oferirem informació addicional (possiblement a partir de setembre). En principi, el curs començaria el gener de 2015 i la matriculació seria entre novembre i desembre de 2014. Les condicions de pagament seran les que posi l’Escola de Postgrau de la UAB (ja informarem en el moment oportú).
   Les classes presencials es faran a l’Escola de l’IGOP (http://escoladeligop.com/), i en visites a projectes reals de dinamització agroecològica (en diferents comarques de Catalunya).
   Salutacions
   La Cooordinació del Postgrau

  1. Hola,
   Estem pendents de l’aprovació definitiva de la Comissió d’Afers Acadèmics de la UAB, que previsiblement serà a finals d’octubre. La idea és iniciar les inscripcions durant el novembre, per tal de poder començar el curs a mitjans de gener. Si vols, et podem avisar en el moment que aquest procés s’activi.
   Salutacions
   La coordinació del Postgrau

 2. Hola, me estoy planteando este curso pero tengo mis dudad sobre si esta encarado tambien a perdonas como yo. No tengo ninguna titulacion, escepto bachillerato, pero me gustaria emprender una agricultura ecologica. de hecho tengo una plantacion d trufas hace 6 años y esta siendo tratada de forma ecologica. El curso tambien es util para mi?
  Gracias

  1. Estimada Montse,
   Aún no te habíamos respondido, disculpa. El curso no va encaminado a aprender a hacer agricultura ecológica, para eso es mejor dirigirse a otros cursos o posgrados (hay bastantes). En cambio, este va dirigido a hacer dinamización territorial desde una perspectiva agroecológica. Sería más una formación de desarrollo rural alternativa (aunque cada vez más presente).
   No sé si esto resuelve tus dudas.
   Saludos
   La coordinación del posgrado

 3. Bona tarda,

  Us escrivia per preguntar dues coses:

  Si encara queden places?

  Si se saben quins seran els caps de setmana de formacio presencial.

  Gracies i salutacions.

  Eduard.

  1. Benvolgut Eduard,
   Amb totes les persones inscrites fins el 30 de novembre farem una primera selecció de persones admeses, d’acord amb els criteris esmentats a l’apartat d’Inscripció i matrícula del blog. Si llavors encara queden places lliures, la inscripció continuarà fins al 10 de desembre.
   Pel que fa als caps de setmana presencials, ara mateix acabem de penjar informació més detallada sobre dates, llocs, procediments, temàtiques, etc. (http://blogs.uab.cat/dlae/sessions-presencials/). Si bé en un principi havíem previst fer-ho divendres-tarda i dissabte tot el dia, finalment s’ha optat per fer dissabte tot el dia i diumenge matí. El divendres tarda, com veuràs a la pàgina indicada, hi haurà una activitat opcional.
   Restem a la teva disposició per a qualsevol dubte o aclariment addicional.
   Salut
   La coordinació del Postgrau

 4. Bon dia.
  Avui crec que he fet preinscripció. Però no he trobat el lloc on adjuntar Currículum ni carta mostrant motius perquè interessa el curs.
  Per altre banda no he realitzat el pagament dels 30 euros i ara no trobo com realitzar l’ingrés.

  1. Benvolgut David,
   En principi, a l’aplicatiu d’inscripcions que la UAB ens ha obert sí que hi apareixes. En breu rebràs un missatge on el coordinador d’alumnat (Daniel Pérez) et demanarà la carta de motivació i el CV. A partir de l’1 de desembre començarà el termini de matrícula, tot i que abans us informarem de si esteu admesos al Postgrau. Per altra banda, el pagament de la taxa d’inscripció suposo que a la web hi deu d’aparèixer la manera de pagar-la, sisplau torna a mirar-ho i si no la trobes ja ens ho diràs.
   Salutacions
   La coordinació del Postgrau

 5. Hola, us he enviat un correu, just avui he vist la futura formació així que vaig molt justa, de fet, ja estic fora de data de preinscripció.
  En tot cas, a mi m’interessa però no tinc temps de suspesar gaire res… resto a l’espera de l’email i ja veiem.
  Disculpes!

  (He provat de preinscriure’m, passaven pocs minuts i no sé si hi té a veure però em posava error al codi d’estudi – 3258/1)

 6. Bon dia, estic interessada en aquest postgrau i m’agradaria saber si és possible poder accedir als ‘abstracts’ dels treballs de recerca dels alumnes de l’any passat o si no, als projectes de dinamització on els alumnes han fet els seus projectes. Merci

  1. Benvolguda Marta,
   En aquest link trobaràs un mapa amb els projectes del curs passat: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zeVYfmbcddK4.kagC7FiSjAbs
   A la web del Postgrau també hi ha informació sobre l’edició passada: http://dlae.cat
   En un correu a part t’envio la memòria d’activitats del curs passat per a que vegis el que es va fer (aquest blog no permet adjuntar arxius).
   Salutacions
   Josep Espluga
   (co-coordinador del Postgrau)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.