DIETARIS DE L'ARTIFICIER

Un altre blog Blogs.uab.cat d'arquitectures i geografies de les emocions, els pensaments i les accions.

Ago 12 2013

Del real mitològic al real polític : una interpretació de “Catalunya, nou estat d’Europa”

Posted in Artificis |

DESCLOSA, de Joan Salvat (2012)

DESCLOSA

Refractari 1250º Reducció

JOAN SALVAT (2012)

És Nèmesis qui empeny com a justícia divina? O són les Moires que trenen i filen els fils del destí que ara clouen i ara separen segons l’arbriti del seu teixir? Les peces que aferraven fan esquinç. Una força, punyent i serena alhora, lacera el que abans unia. Neix portentós un nou ésser. L’infantat, que paradoxalment ja hi era abans, corprèn de tan i tan nou. Encisa, de tan i tan bell.

Catalunya, nou estat d’Europa.


This entry was posted on Dilluns, 12 Agost, 2013 at 14:31 and is filed under Artificis. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.