Hola, món!

HOLA MON!!!!

Desprès d’una llarga experiència del doctorat en Arqueologia Prehistòrica de manera independent amb un nombre molt important de tesis realitzades, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universidad de Cantabria han unit forces per plantejar un innovador, original i potent doctorat Interuniversitari en Arqueologia Prehistòrica que inicia la seva activitat aquest curs 2014-15.

Aquest nou programa es el fruit d’una col·laboració entre el professorat de les dues universitats en temes de recerca i docència a la que s’hi ha d’afegir la col·laboració científica amb els investigadors/es de la Institució Milà i Fontanals del CSIC de Barcelona.

La nostra intenció es crear una via on tots i totes podem comunicar-nos els novetats, curiositats o qualsevol notícia que s’esdevingui.

També animem a tothom que comenti les seves inquietuds, problemas que esdevinguin d’aquest doctorat.

HOLA MUNDO !!!!!

Después de una larga experiencia del doctorado en Arqueología Prehistórica de manera independiente con un número muy importante de tesis realizadas, la Universitat Autònoma de Barcelona y la Universidad de Cantabria han unido fuerzas para plantear un innovador, original y potente doctorado Interuniversitario en Arqueología Prehistórica que inicia su actividad este curso 2014-15.

Este nuevo programa es el fruto de una colaboración entre el profesorado de las dos universidades en temas de investigación y docencia a la que hay que añadir la colaboración científica con los investigadores/as de la Institución Milà y Fontanals del CSIC de Barcelona.

Nuestra intención es crear una via dondes todas y todos  podamos comunicar-nos para trnasmitir las novedades, curiosidades o qualquier noticia.

También animamos a todo el mundo que comente sus inquietudes, problemas que devengan de esta doctorado.

2 pensaments a “Hola, món!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.