Què ha passat? Com va anar?

Aquesta setmana aprenem a parlar del trànsit i comentem fets que ens han passat, relacionats amb el trànsit o amb altres experiències. Per consolidar els aprenentatges de la unitat 6 de l’Elemental 1…

Prepareu una petita NOTÍCIA per als companys de CLASSE sobre aquestes imatges, en les quals podem veure la mateixa situació de prop i de lluny. Què deu haver passat?

Les imatges són d’una notícia real. Molt important: si coneixeu aquesta notícia, no consulteu informació. Intenteu imaginar o recordar què ha passat. Si no podeu venir a classe, envieu-la com un àudio o un text escrit per correu electrònic.

A classe decidirem quina és la notícia més creïble i la compararem amb l’autèntica.

També parlarem de la relació entre el trànsit i el medi ambient. La unitat 1 de l’Elemental 2 presenta vocabulari sobre aquest tema. En general, què podem fer per lluitar contra el canvi climàtic? Què cal que fem?

Ho comentarem!

Aquí teniu una proposta.

aquest és el nostre dossier per avui.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Què ha passat? Com va anar?

  1. Lily diu:

    Jo crec que aquests dos camions deuen haver xocat en aquest pas a desnivell i que un es deu haver girat amb l’impacte. Em sembla a mi que aquest camions transporten bombones de gas i això fa aquest accident molt perillós. I a més sembla que és un pas a desnivell a prop d’una universitat; per tant, hi deu haver moltes persones en perill.

  2. Ainoa López Castro diu:

    No conec la notícia, però em sembla que un dels dos camions ha entrat al camí en direcció oposada, ja que sembla que aquest camí és només per a una direcció. El que fa que aquesta notícia sigui molt destacable és que ambdós cotxes porten bombones, i això fa que el possible accident de xocar amb altres cotxes sigui molt més perillós, i encara pot ser més perillós ja que es troba en una zona urbana de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.