Cuidabloc

El Blog d'Infermeria a la UAB

maig 09 2014

Infermeria basada en la evidència i… #MLPela..

En aquest bloc volem fer-nos ressó del missatge de la professora  Azucena Santillán, bloguera responsable del bloc Enfermeria Basada en la Evidencia: Ebevidencia.com . Fa uns messos i des de la seva pàgina va posar en marxa una campanya abanderada per la imatge de la” Pippi Calzaslargas”  amb l’eslogan «Soy enfermera y me la pela si ‘siempre se ha hecho así’»

embedded by Embedded Video

Potser aquesta afirmació ens pot semblar xocant en un primer moment , però potser aquesta és la seva intenció primera, cridar la nostra atenció i possar de relleu que hi ha encara moltes pràctiques dins de les cures infermeres ( i per extensió a moltes més..) que es segueixen realitzant per la força del costum, perquè sempre s’ha fet d’aquesta manera i perquè no ens aturem a reflexionar i a qüestionar-nos les coses…

Uns convidem a llegir el post de Ebevidencia

http://ebevidencia.com/mlpela

Us poseu la xapa?

MLPela1


Aquesta entrada es va publicar el divendres, 9 maig, 2014 a les 11:25 i s'ha arxivat a Biblioteca Informacions, Infermeria basada en l'evidència, Xarxes socials. Pots seguir qualsevol de les respostes d'aquesta entrada mitjançant el canal d'informació . Pots deixar una resposta o posar un retroenllaç des del teu web.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.