Cuidabloc

El Blog d'Infermeria a la UAB

des. 01 2016

Art a la Biblioteca

Posted in Biblioteca Informacions by Marta Miquel |

Amb l’eslogan “EL PAS PINTA aquest any hem organitzat una petita exposició de pintura a la Biblioteca.

Les autores som personal de la Biblioteca i de la Unitat Docent de Vall d’Hebron.

De l’1 al 23 de desembre trobareu exposades 10 obres d’Ester Gómez, Marta Miquel i Dolors Sitjà.

sense-titol

Us convidem a que ens feu una visita i gaudiu de les pintures que hem expostat.

L’horari serà el mateix que el el d’obertura de la Biblioteca, de 8.30 a 20.30

Esperem que us agradi!!


No hi ha comentaris

nov. 25 2016

Campanya un euro, un llibre

Posted in General by Marta Miquel |

Del 28 de novembre al 9 de desembre  , a diverses biblioteques del SdB de la UAB  i a la Biblioteca Universitària de Medicina i Infermeria Vall d’Hebron, trobareu una parada amb llibres i revistes que us podreu emportar a canvi d’un donatiu d’1 € per exemplar.

1euroFAS2

 

Enguany els fons recaptats s’adreçaran a incrementar fons documentals necessaris per a la docència i recerca, i la millora de les prestacions dels serveis bibliotecaris.

paradeta

 


No hi ha comentaris

nov. 14 2016

Presentació a la Biblioteca del CO d’Infermeres i Infermers de Barcelona

Posted in Bibliografia, Novetats by Marta Miquel |

El proper dimecres 16 de novembre, es presenta el llibre: El sentimiento del intestino, de la infermera Leonor Martín Monge

L’autora és infermera de professió i nutricionista i homeòpata i en el seu llibre ens explica  com desintoxicar l’intestí a través d’in canvi d’hàbits -sobretot alimentaris– i de la hidroteràpia del còlon. Fer-ho correctament, ens ajudaria a superar amb èxit diferents malalties.

intesti

Però, què és el que hem de fer? En primer lloc, descobrir com funciona un òrgan del que en general no en sabem res i, en segon lloc, aplicar un simple canvi d’hàbits que pot ajudar-nos a superar amb èxit multitud de malalties, dolències i molèsties.

Quan: Dimecres 16 de novembres a les 18:30 h.

On: Àrea Social del COIB (1ª planta) C/ Pujades, 350 Barcelona
La presentació anirà a càrrec de la infermera Sandra Gómez Valor i ha estat organitzada per la Biblioteca  del Col·legi

Trobareu aquí més informació així com l’enllaç per a la inscripció gratuïta.


No hi ha comentaris

nov. 10 2016

DIGUES LA TEVA. Enquesta de satisfacció

Posted in Biblioteca Informacions by Marta Miquel |

Periòdicament, el Servei de Biblioteques de la UAB elabora una enquesta, adreçada a tots els seus estudiants, professors, investigadors i personal d’administraci� i serveis (PAS), que té la missió de valorar el grau de satisfacció de tots els usuaris de les biblioteques de la UAB.

En aquesta enquesta es presenten els diversos recursos i serveis que ofereixen totes les biblioteques i es demana als enquestats que valorin la qualitat i la idoneitat d’aquests serveis.

L’objectiu final d’aquesta enquesta, no és només conèixer si la comunitat universitària de la UAB valora bé, o no, les seves biblioteques, siné que el que es pretén és recollir les opinions i valoracions dels usuaris per tal de poder adequar els serveis i els equipaments de les biblioteques a les necessitats reals dels seus usuaris.

Per tant, és molt important per a les Biblioteques de la UAB obtenir el màxim nombre d’enquestes contestades, per tal d’aconseguir una mostra representativa de les opinions de les diferents tipologies d’usuaris de la comunitat universitària de la UAB.

El formulari de l’enquesta es rep a través del correu electrènic de la UAB, o bé a través del Campus Virtual. Però també hi podeu accedir mitjançant aquesta URL:

https://enquestes.uab.cat

El 30 de novembre finalitza el termini per a omplir l’enquesta.

Us animem a contestar aquest qüestionari per a poder millorar el servei ofert pel Servei de Biblioteques de la UAB!

 


No hi ha comentaris

nov. 02 2016

Exposició pública de l’autoinforme per a l’acreditació dels Graus de Medicina, d’Infermeria i de Fisioteràpia de la Facultat de Medicina

Posted in Biblioteca Informacions by Marta Miquel |

Des del dia 31 d’octubre al 4 de novembre de 2016 l’autoinforme d’acreditació elaborat pel Comitè d’Avaluació Intern (CAI) de la Facultat de Medicina per a l’acreditació del Grau de Medicina, d’Infermeria i de Fisioteràpia estarà publicat al web del centre i a disposició de la comunitat universitària.

Les persones interessades en fer suggeriments i comentaris, els poden dirigir per escrit a l’adreça electrònica del deganat de la Facultat de Medicina (dg.medicina@uab.cat) indicant l’assumpte “Comentaris a l’autoinforme”. El termini per l’enviament d’aquests escrits finalitza a les 17:00 hores del dia 4 de novembre.

Aquest autoinforme es presentarà, per a la seva aprovació si escau, a la Junta Permanent que serà l’aforament per a discutir tots els suggeriments i comentaris rebuts. En posterioritat a la Junta Permanent, l’autoinforme es tramitarà a l’Agència de Qualitat Universitària (AQU) per a iniciar el procés d’avaluació per part del Comitè d’Avaluació Extern (CAE).

És imprescindible superar amb èxit l’acreditació de les titulacions per a poder continuar amb l’encàrrec docent que tenim establert. D’altra banda, també ha de representar un reconeixement molt important per a tota la Facultat i un fort estímul per seguir en la línia de la millora contínua dels estudis que impartim cercant la màxima qualitat possible.

Autoinforme d’Acreditació de la Facultat de Medicina.


No hi ha comentaris

oct. 20 2016

Donatiu Enfermeria S21

Posted in Bibliografia, Noves adquisicions by Marta Miquel |

L’editorial DAE ha donat a la biblioteca, tot un seguit d’exemplars de la col·lecció que de ben segur ja coneixem tots:

Enfermería S21

Enciclopedia-de-enfermeria-3-libros-de-regalo-20150113104615

Imatge extreta d’aquí

Aquesta col·lecció ( de la que  ja en disposàvem a la biblioteca) s’ha realitzat íntegrament per professionals ( docents i clínics) del nostre país. Els exemplars que ens han regalat són:
– Enfermería Comunitaria I
Enfermería en psiquiatría y salud mental
Farmacología en enfermería
Enfermería de la mujer
Enfermería del niño y el adolescente I
Enfermería del anciano
Enfermería del niño y el adolescente II

Podeu localitar-los al catàleg del SdB

 


No hi ha comentaris

oct. 14 2016

El aeiou de la investigación en enfermería

Posted in Bibliografia, Noves adquisicions by Marta Miquel |

El passat 6 d’octubre ens va visitar la Sra. Ana Belén Salamanca Castro.

L’Ana Belén, infermera, treballa actualment a l’Hospital 12 de Octubre.

Va venir a la UD Vall d’Hebron per tal d’oferir una xerrada als alumnes de 4t curs d’Infermeria sobre investigació i metodologia
Abans però, tot i que tenia el temps molt just, va passar per la nostra biblioteca,on juntament amb uns representants de SATSE, ens va oferir uns exemplars del llibre del qual n’és autora:

El aeiou de la investigación en enfermería.

image__El_AEIOU_de_la_investigacion_en_enfermeria_87325

Imatge extreta d’aquí

 

Aquí teniu un comentari del llibre, extret d’aquí:

“La investigación a menudo se plantea como una actividad altamente sofisticada y compleja, que requiere numerosos recursos materiales y humanos, y que se desarrolla en la élite de ciertos ambientes. Sin embargo, para investigar lo más importante es tener la curiosidad suficiente para hacerse preguntas, y la motivación necesaria para querer responderlas, por eso, este libro pretende acercar la investigación a personas con inquietud investigadora para que puedan comenzar su camino como investigadores.”

Per a tots els investigadors i investigadores us recomanen la lectura d’aquest llibres i aprofitem per agraïr a la Sra. Salamanca i als representants de SATSE aquests donatius.

 

 

Podeu consultar aquí la informació de disponibilitats dels llibres al catàleg.

Bona lectura!


No hi ha comentaris

set. 16 2016

619681146

Posted in General by Marta Miquel |

Apunteu-vos aquest número!!

619

A partir del mes de setembre les Biblioteques de la UAB ofereixen la possibilitat de canalitzar les consultes dels usuaris  a través del servei de  WhatsApp: horaris, serveis, instal·lacions, equipaments, préstec i tot allò relacionat amb les biblioteques que necessiteu saber.

whas

 i l’horari de dilluns a divendres de 10 a 19h.

Així mateix, si envieu ALTA al 619681146 podreu rebre notícies i informacions d’última hora i novetats de les biblioteques.

Teniu en aquesta pàgina tota la informació.

 


No hi ha comentaris

set. 02 2016

Benvinguda al curs 2016-17

Posted in Biblioteca Informacions by Marta Miquel |

BENVINGUTS I BENVINGUDES!!

Dilluns dia 5 de setembre   comença el curs acadèmic 2016/2017  pels nous estudiants de 3r curs  de medicina que aquest any venen a la UD,  així com per la resta de veterans que segueixen amb els estudis de medicina.

La prsentació del curs tindrà lloc a les 8:00 hores a l’aula  de 3r curs de la planta baixa. El Dr. Nardi s’encarregarà de donar la benvinguda i de  fer les presentacions oportunes.

 

Dilluns dia 12  rebrem  als nostres nous companys de 3r  d’infermeria  que s’incorporaran a la UD.  El professor Manuel Quintanilla serà qui us donarà la benvinguda

Després d’aquestes presentacions, esperem veure-us a la biblioteca on trobareu tot el recolçament documental que necessitareu en aquesta nova etapa

20160421_114341


No hi ha comentaris

jul. 29 2016

Vacances d’estiu

Posted in Biblioteca Informacions, General by Marta Miquel |

Marxem de vacances!

En aquest enllaç podeu trobar els horaris de tancament de les Biblioteques del Servei durant els mesos de juliol i agost. Nosaltres obrirem el 29 d’agost amb horari de 8.30 a 19:30 i al dia 1 de setembre ja recuperem el nostre horari habitual ( de 8.30 a 20:30)

 

Aquí us concretem  els horaris d’obertura de la Biblioteca de Medicina-Bellaterra i de les Biblioteques de les Unitats Docents:

Biblioteca de Medicina-Bellaterra
Juliol: obert de 8.30 a 19.30 h
Agost: tancat

Biblioteca Universitària de Medicina i Infermeria Vall d’Hebron
Juliol: obert de 8.30 a 19.30 h
Agost: tancat

Biblioteca Josep Laporte
Juliol: obert de 8.30 a 14.30 h
Agost: tancat

Biblioteca de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Juliol: obert de 8.30 a 20.30 h
Agost: obert de 8.30 a 14.30 h

Biblioteca Campus Universitari Mar
Juliol: obert de 8 a 20 h
Agost: tancat

Us desitjem unes bones vacances i ens retrobem ben aviat!!

bones_vacances-570x230


No hi ha comentaris

Next »