Convocatòries de Projectes Europeus per al 2015 de Patrimoni Cultural

Benvolguts i benvolgudes,

El proper Divendres 30 de Gener de 12:00 a 14:00 al Centre de Documentació del MRA  (2ª planta) de la UAB hem preparat una sessió especial dels Divendres de Patrimoni  al voltant de les convocatòries europees per a Projectes de Patrimoni Cultural per aquest any 2015.

La Núria Claver, de la Oficina de Projectes de Recerca Internacional (OPIR) del Vicerectorat d’Investigació de la UAB, ens farà una introducció a quines convocatòries estan obertes, les seves característiques i els passos per a poder presentar-nos.

Aprofitarem la sessió per exposar i debatre quin tipus de projectes s’han finançat en aquesta matèria en els darrers anys i cap a on es preveu que s’orientin les properes convocatòries.

Us esperem al MRA.